Embriyo glue ve intralipid serum kullananlar

varbirhayalim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2025
53
33
3
26
Merhaba kızlar. Bursa bahçecide sabri hocayla tedavi görüyorum.Yaşım 27 Salı günü transferim var çok heyecanlıyım bu serumu ve embriyo glue deneyip başarılı sonuç alanlar var mı aranızda ?😍

Merhaba kızlar. Bursa bahçecide sabri hocayla tedavi görüyorum.Yaşım 27 Salı günü transferim var çok heyecanlıyım bu serumu ve embriyo glue deneyip başarılı sonuç alanlar var mı aranızda ?😍
Selam bende bahceci umuttayim aynisini banada onerdiler acikcasi bende merak ediyorum. Umarim yaptiran birileri cikar

Estrofem ve coraspirin. Sen ilac kulanmiyomusun transferden once?
Ben adetliyken gittiğimde gonal f 35 ml igne vuruldum sadece onun harici hiçbir şey kullanmadım son muayenemde transfer günüm belli oldu çatlama ignesi vuruldum coraspin oksapar ignesi prednol ve progestan igne vuruluyorum. Oksapar ignesi canımı çok yakıyor karnım çok morardı tek acı veren o

Anladim canim herkesin tedavisi farkli o yuzden ilaclarda farkli tabiki. Ben bir ameliyat sureci gecirdim rahim dinlendirme oldu birde yurtdisinda yasadigim icin her seferinde gelemiyorum malesef. 3 tane dondurduk biz.

Sana taze transfer mi yapilacak?

Anladim canim herkesin tedavisi farkli o yuzden ilaclarda farkli tabiki. Ben bir ameliyat sureci gecirdim rahim dinlendirme oldu birde yurtdisinda yasadigim icin her seferinde gelemiyorum malesef. 3 tane dondurduk biz.

Sana taze transfer mi yapilacak?
Yok ben şubat ayında başladım tedaviye bir ay rahim dinlendirme sonrasında bu ay yapılıyor. Donmuş embriyo❤️ inşallah güzel sonuçlar alırız 🥰🥰

Zor bulunuyor o ilaçlar biraz. Benim 6. Gün genetige gönderilmedi doktor söylemedi öyle bişey. Aslında gönderilmesi iyi bir şey biraz daha rahat olurdum o şekilde 🥲 neden söylemedi bilmiyorum canım takılıyorum o konuya 🥹

Yok ben şubat ayında başladım tedaviye bir ay rahim dinlendirme sonrasında bu ay yapılıyor. Donmuş embriyo❤️ inşallah güzel sonuçlar alırız 🥰🥰
Konuyu okurken sonradan dahil oldum benzer süreçlerde olduğumuzu görünce 🙈 benim de transferim 22 nisan. 1 ay rahim dinlendirme yapıldı bende de 😇 umarım güzel sonuçlar alırız ❤️❤️

Back
X