- 18 Nisan 2025
- 53
- 33
- 3
- 26
- Konu Sahibi varbirhayalim
Merhaba kızlar. Bursa bahçecide sabri hocayla tedavi görüyorum.Yaşım 27 Salı günü transferim var çok heyecanlıyım bu serumu ve embriyo glue deneyip başarılı sonuç alanlar var mı aranızda ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam bende bahceci umuttayim aynisini banada onerdiler acikcasi bende merak ediyorum. Umarim yaptiran birileri cikarMerhaba kızlar. Bursa bahçecide sabri hocayla tedavi görüyorum.Yaşım 27 Salı günü transferim var çok heyecanlıyım bu serumu ve embriyo glue deneyip başarılı sonuç alanlar var mı aranızda ?![]()
Merhaba canım sen kaç yaşındasın ilk denemen miSelam bende bahceci umuttayim aynisini banada onerdiler acikcasi bende merak ediyorum. Umarim yaptiran birileri cikar
Ben 38 yasindayim evet ilk denemem olucakMerhaba canım sen kaç yaşındasın ilk denemen mi![]()
İnşallah gönlümüzce olur her şeyBen 38 yasindayim evet ilk denemem olucak![]()
Benim daha tarihim belli degil bugun gittim kontrole ilaclarin dozunu artirdi rahim kalinligi icinsali tekrar gidicem.İnşallah gönlümüzce olur her şeytransferin ne zaman senin
Ben 27 yaşındayım ilk denemem olacak tarihim 22 nisan.Benim daha tarihim belli degil bugun gittim kontrole ilaclarin dozunu artirdi rahim kalinligi icinsali tekrar gidicem.
Seninde umarim hersey yolunda giderilkmi olucak kac yasindasin?
Estrofem ve coraspirin. Sen ilac kulanmiyomusun transferden once?Ben 27 yaşındayım ilk denemem olacak tarihim 22 nisan.şuan hangi ilaçları kullanıyorsun ki
Ben adetliyken gittiğimde gonal f 35 ml igne vuruldum sadece onun harici hiçbir şey kullanmadım son muayenemde transfer günüm belli oldu çatlama ignesi vuruldum coraspin oksapar ignesi prednol ve progestan igne vuruluyorum. Oksapar ignesi canımı çok yakıyor karnım çok morardı tek acı veren oEstrofem ve coraspirin. Sen ilac kulanmiyomusun transferden once?
Yok ben şubat ayında başladım tedaviye bir ay rahim dinlendirme sonrasında bu ay yapılıyor. Donmuş embriyoAnladim canim herkesin tedavisi farkli o yuzden ilaclarda farkli tabiki. Ben bir ameliyat sureci gecirdim rahim dinlendirme oldu birde yurtdisinda yasadigim icin her seferinde gelemiyorum malesef. 3 tane dondurduk biz.
Sana taze transfer mi yapilacak?
Insallah ilk once senin olacak gibi haberdar etYok ben şubat ayında başladım tedaviye bir ay rahim dinlendirme sonrasında bu ay yapılıyor. Donmuş embriyoinşallah güzel sonuçlar alırız
![]()
Tamam yazıcam kesinlikle sende haber verInsallah ilk once senin olacak gibi haberdar etdualarim seninle
tabikiTamam yazıcam kesinlikle sende haber ver![]()
Birde kaçıncı gün embriyosu konulcak sanatabikivitamin verdimi sana dr
Bana bugun yazdi Redostim ve Multibiyol ama henuz almadim eczanelerde yok nerden alicam onuda bilmiyorum online siparis vericem sanirim.Birde kaçıncı gün embriyosu konulcak sana![]()
Konuyu okurken sonradan dahil oldum benzer süreçlerde olduğumuzu görünceYok ben şubat ayında başladım tedaviye bir ay rahim dinlendirme sonrasında bu ay yapılıyor. Donmuş embriyoinşallah güzel sonuçlar alırız
![]()
Ayy inşallahKonuyu okurken sonradan dahil oldum benzer süreçlerde olduğumuzu görüncebenim de transferim 22 nisan. 1 ay rahim dinlendirme yapıldı bende de
umarım güzel sonuçlar alırız
![]()