• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo Genetik Test Fiyatları

LEYLA_3434

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2023
268
335
23
40
Merhaba arkadaşlar,

Güncel Embriyo genetik test fiyatları hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi acaba?

Yok ben süregelen bir gebeliğin başındayım ama beta değerim az artıyo ilk denemem benim. Eğer başarısız olursam yaptıracağım.

Ankara intergende yaptırdık bütün testlerimizi dolar hesabı olarak değilde TL olarak fiyat soylenildi. Mayıs ayında 3 embriyoya 10bin kusuratli bi fiyat ödedik

Offf 10 bin iyiymiş ama embriyo başı 350 Euro çok yüksek bir fiyat.. Neye göre belirleniyo ki bu hepsi aynı uygulamayı yapmıyor mu farklı işlemlere mi tabi tutuluyo acaba?

Evet 10 bin iyiymiş ama zam gelmiştir ona da mutlaka, anlaşmalı olduğu laboratuvara göre değişiyor heralde anlamadım

Ankara intergende yaptırdık bütün testlerimizi dolar hesabı olarak değilde TL olarak fiyat soylenildi. Mayıs ayında 3 embriyoya 10bin kusuratli bi fiyat ödedik
Sizde pgt süreci ne kadar sürdü ya bizim bugün gönderilecek 1 ayı bulabilir dediler de daha erken biter mi acaba ? Bir de sonrasında kromozom analizi de yaptırdınız mı embriyolara

Sizde pgt süreci ne kadar sürdü ya bizim bugün gönderilecek 1 ayı bulabilir dediler de daha erken biter mi acaba ? Bir de sonrasında kromozom analizi de yaptırdınız mı embriyolara
Bir ay sürdü sonuçlar geldi krozom analizi isteyip istemediğimiz soruldu acil sonuç istiyoruz tedavim başlayacak dediğimiz için 10 gün kadar sonrada o sonucumuz çıktı

Merhaba . Dondurulmuş embriyolarım var acaba biliyor musunuz onlara pgt yapılıyor mu ?
Dondurulmus embriyoya onerilmiyor maalesef. Embriyoyu cozdurup numune alip tekrar dondurmak buyuk strese sokuyormus. Teste giden numune sorunsuz olsa da geri de kalan embriyo bu sebeplerden hasar gorebiliyormus. Benim 11 adet donmus embriyom var ama genetik test icin en bastan baslayacagiz taze embriyolara test yaptiracagiz.

Back
X