Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, cevap yazabilmek için üye oldum sen yazalı epey olmuş ama umarım görürsün benim yazdığımı.. benim de araştırdığım bir konu kulağa çok mantıklı geliyor..
Merhaba, cevap yazabilmek için üye oldum sen yazalı epey olmuş ama umarım görürsün benim yazdığımı.. benim de araştırdığım bir konu kulağa çok mantıklı geliyor..
Ben firdevs hanımın asistanı evrim hanımla görüştüm başarı oranı en yüksek uygulama diyor, yüzde 90 gibi bir garanti veriyor. Bizde sorun eşimden kaynaklı bir süredir ilaç kullanıyor ama iyiye doğru en ufak bir adım yok o yüzden normal tüp bebek şansı bile çok düşük ben de o yüzden donasyon ihtimalini düşünmeye başladımMerhabalar :)
Ben henuz iskemi yaptirmadim simdi check up isleri ile ugrasiyorum ekim gibi dusunuyorum donasyonu..
Kibrista zaten laboratuarlar istanbuldaki kadar mukemmel degil esim de 47 yasinda sayi dusuklugu sekil bozuklugu falan da var
O yuzden son kez bu sekilde deneyelim dedik
Ben firdevs hanımın asistanı evrim hanımla görüştüm başarı oranı en yüksek uygulama diyor, yüzde 90 gibi bir garanti veriyor. Bizde sorun eşimden kaynaklı bir süredir ilaç kullanıyor ama iyiye doğru en ufak bir adım yok o yüzden normal tüp bebek şansı bile çok düşük ben de o yüzden donasyon ihtimalini düşünmeye başladım
Kıbrıs firdevs uğuz tip hastaları buraya diye bir topic var onu okudum epeyce 500 sayfaya yakın orda hem sperm hem yumurta hem embriyo donasyonu yaptıran bir sürü kişi var tüm süreçlerini yazmışlar ve gerçekten neredeyse yüzde doksanı anne olmuş
Merhabalar...Rica ederim.
İyi bayramlarMerhabalar...
Ben de hala kararsizim kime gidecegime embriyo donasyonunu aralik gibi dusunuyorum
Ama size onerim donasyonu kime yaptirirsaniz yaptirin bulundugunuz sehirde iyi bir doktor bulmaniz
Kibristakileri sadece embriyo aldigiz biryer olarak gormeniz cunku hemen hemen hepsi o sekilde calisiyor
Detaylarla cok ilgilenmiyorlar
Benim bu son denemem olacak once checkup yaptiracagim ondan sonra donasyon size de mutlaka tavsiye ederim cok fazla etken var cunku hamileligi etkileyen
zor bir yoldayiz.. hepimize kolay gelsin..
İyi bayramlar
Haklısınız tabi ama kafama bişey takıldı şimdi burda takibimizi yapan doktora sadece tüp bebek mi dememiz gerekiyor donasyon olduğunu söylememizde bir sakınca var mı yasal olarak sıkıntı yaşar mıyız acaba ben hala tam emin değilim yasal bişey yapacağımızdan
Büyük terbiyesizlik bu derdi çekmeyen bilmez kendi başlarına gelse sanki onlar mecbur kalmayacaklar bizler bu sorunla karşılaşana kadar böyle uygulamaları duymamıştık bile saygı duymak zorunda herkes ama gerekmedikçe söylememek gerekiyor herhalde tüp bebek deyip geçmek lazım hiç sıkma canını evlatlarımızı kucağımıza aldığımızda bütün bunlar bitecek inşEvet ya buyuk sansizlik olmus
Bir de saygisizlik diz boyu bakmak zorunda tabiki degil ama yontem yanlis
Malesef turkiyede herkes kendini bisey saniyor insana saygi kalmadi
Seni birak meslegine saygisizlik
Sen zaten odemeni yapmissin gerisi onu ilgilendirmez ki...
Kibrisdaki merkez bir doktor onerdi mi?
yakın yaş olur muhtemelen bencede söylemene gerek yok.zaten 27 yaşındaydın sanırım.Benim yaşım çok genç donörle yakın olursa yaşlarımız söylemeyi düşünmüyorum yasal anlamda sıkıntı yaşayabileceğimizden korkuyorum ama mecbur kalırsam yapacak bişey yok tabiki bilgilerimizi paylaşalım tabi dediğimiz gibi bizim halimizden bizden başkası anlamaz