Embrio transferi sonrası

Yaptırdım ama yarın sonuç çıkıcak ben aile hekimimde yağtırdım :) rüyalarıma girdi bakalım canm hayırlısı inşallah :)
Insallah Allah gonlune gore verir tekiiz,ikiiiz ama illa ki en az bir :))

Ben bile tedaviye daha zaman olmasina ragmen ruyalarimda goruyorum. Insallah ruyalarimiz gercek olucak.
Allah isteyen herkesee versin.
Ogrendigin bana da haber ver lutfeen :)))

minidamla minidamla senin de degerlerin yukselmistir insallah. Sen de durum nedir?
bugün transferin 15.günü, değerim 332 çıktı ama henüz doktorla görüşemedim. hızlı bir yükseliş olmuş, 4 gün önce 45 çıkmıştı ama yinede gebelik haftasına göre düşük bir rakam bence. bilmiyorum doktor ne diyecek.
benim de rüyalarıma giriyor ya hiç olumsuz sonuca hazır hissetmiyorum kendimi

bugün transferin 15.günü, değerim 332 çıktı ama henüz doktorla görüşemedim. hızlı bir yükseliş olmuş, 4 gün önce 45 çıkmıştı ama yinede gebelik haftasına göre düşük bir rakam bence. bilmiyorum doktor ne diyecek.
Doktora guven ve cok evham yapmamaya calis bence. Bizim hatamiz biraz da doktorculuk oynamaya calismak oluyor. Bazi seyleri kendimiz yorumlayip ve bazen yanlis yorumlayip bosuna kendimizi strese sokuyoruz. Doktorla gorusene kadar icini ferah tut hele de doktoruna guveniyorsan. Insallah guzel bir gebelik gecireceksin

Canım doktoruna güven o yorumlasın bozma sakın moralini güzel haberlerini alıcaz inşallah

Arkadaşlar ben hamileyim doktorumla konuştum 215 çıktı sonucum 10 gün sonra muayenem var inşallah devam eder :)
Arkadaşlar ben hamileyim doktorumla konuştum 215 çıktı sonucum 10 gün sonra muayenem var inşallah devam eder :)
Canim cok sevindim super bir haber. Darisi biz olmayanlarin basina her hamile kalan haberi beni morallendiriyor valla :)
Zaten transfer gununden teste kadar gecen sure eminim cok zorludur ve bana sanki kendini dinlememek en mantiklisi gibi geliyo
Cunku ben ancak hamile kalmaya calismaya basladiktan sonra bende ki adet belirtilerini farketmeye basladim. Valla oncesinde hic dikkat etmemisim megersem :))
Sen nasil gecirdin mervecim transferden teste kadar olan zamani kendini rahatlatici biseyler bulabildin mi?

Doktora guven ve cok evham yapmamaya calis bence. Bizim hatamiz biraz da doktorculuk oynamaya calismak oluyor. Bazi seyleri kendimiz yorumlayip ve bazen yanlis yorumlayip bosuna kendimizi strese sokuyoruz. Doktorla gorusene kadar icini ferah tut hele de doktoruna guveniyorsan. Insallah guzel bir gebelik gecireceksin
teşekkür ederim, biraz daha rahatladım şimdi

X