- 23 Ocak 2018
- 25
- 18
- Konu Sahibi Hayalimde ki melek
Ilk tüp bebek denemem transferin 2. Günüm deneyimli arkadaşlar belirtilerini yazabilir mi çok heyecanlıyım ve stresliyim. Ilk günden itibaren belirti oluyor mu yoksa daha sonra mi başlıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk tüp bebek denemem transferin 2. Günüm deneyimli arkadaşlar belirtilerini yazabilir mi çok heyecanlıyım ve stresliyim. Ilk günden itibaren belirti oluyor mu yoksa daha sonra mi başlıyor.
Canım bende ilk defa yaptırdım temmuz ayında yumurtalarım toplandı dün transfer yapıldı. Önce yumurtalar uyarılıyor toplaniyor sonra rahim hazırlanıyor transfer yapılıyor sonrasi hakkinda benimde bilgim yok. Ama kisiden kişiye değişen bir süreç herkes ayni olmadığı için tedavi yöntemleri değişiyor benim doktorum böyle uyguladı hemen toplama işlemin den sonra transfer olanlarda var
Yarın mi test günün hadi hayirlisi bende geçen hafta sali transfer oldum. Cumartesi test gunum. Hayirli haberler aliriz birbirimizden insallah. Bende ayni zamanda yarin yada sonraki gun adet donemim. Hem test hem adet ayni gune denk geliyo. Insallah adet olmam da bebisim tutunmustur. Adet agrisi gibi agrilarim var zaman zaman giriyo ama gidiyo. Günlük ped takiyorum her wc ye gittimde korku yasiyorum. Acaba adet oldummu diye. Hayirlisi olsun kizlarBende de belirti yok yarın kanda bakacaklar . Hiç bir belirti yok hemde
Canm benm transferden itibaren hic bir belirtm olmadi bende hep bir belirti bekledim ama hic bir sey olmadi da hissetmedim deIlk tüp bebek denemem transferin 2. Günüm deneyimli arkadaşlar belirtilerini yazabilir mi çok heyecanlıyım ve stresliyim. Ilk günden itibaren belirti oluyor mu yoksa daha sonra mi başlıyor.
Malesef negatif aonuc aldimCanim transfer gününü sayma sonraki gun 1. Gün
belirti bende de yok beklicez nasipse benimde 4. Günüm bekliyoruz 27 ekimi bende