Merhaba kizlar aranıza yeni katıldım 5 yıldan sonra sağlıklı bir gebeliğim oldu ağustos 18 çok şükür kucağıma aldım derken doğumun 2. Günü miniğim evde kriz geçirdi apar topar hastaneye gittik bebek aç ondan dediler mama verdiler eve gönderdiler 18. Günü tekrar bir nöbet daha geçirdi bebeğim ve bu defa videoya çektim doktorlar nöbet olduğunu destekledi emarda oksijensiz kaldığına dair şeyler yazıyor dedi doktor kuvezde yattık ve lüminaletten başlandı çok şükür bir daha hiç nöbeti olmadı elhamdülillah eeg mız temiz ama emarda iskemi felan yazıyor doktora sordum ileride bir sıkıntı olurmu diye iskemi net kesin degilki annesi olabilir düşünülmüştür bu şekilde yazıyor emarda dedi dogdugundada hiç bir sikintimiz yoktu normal doğum kucağıma verdiler ağladı ten rengi normaldi bu nöbetler neyin nesiydi bebeğimin nesi var hiç bir anlam veremiyorum bu ilacı ne zamana kadar kullanacak şu an 2 ay 21 günlük maşallah binlerce kez şükürler olsun ayina göre yapması gereken her şeyi yapıyor hiç bir sıkıntımız yok varmi başına gelen etrafınizda olan duyduğunuz gordugunuz yada emar sonucunu anlarmisiniz lütfen yardımcı olun şimdiden çok teşekkür ederim