Emanet malin cani burnunda olur... lutfen bir bakin

ota moka anlam yükler olduk.eskiden gelin ayakkabısı varsa çantası saklanırdı hatıra diye.şimdi tepsisi ,magneti ,kapı susu ,keseleri zırtı vırtı aman yaa.altı üstü tepsi keşke kuzeniniz alsaymı bir tepsi onu süsletseymiş.sizin adınıza üzüldüm cidden.geçmiş olsun

Manevi olarak degerli olan bir seyi baskasina odunc vermek cok sacma. Nisan tepsisini odunc almak da ayri sacma.
Yapistirmissiniz zaten. Olacagi varmis. Arar söylersiniz. Uzulmeyin. Cok deger verseydi zaten odunc vermezdi diye dusunuyorum.

bence takmayın bu kadar ya. ayrıca yapıştırmışsınız ve kırılmış gibi de durmuyor. zaten bunu vitrine filan koyuyolardır belki, kullanacak halleri yok, sıkıntı çıkacağını sanmam. manevi değeri diyorsunuz, yenisini alsanız o değer yenisine mi geçecek? belki bu tip şeylere değer vermeyen biridir; benim gibi. kuzeni arayın söyleyin direkt. tepsi sahibine de ufak bi hediye yapar verirsiniz, hallolur.

Benim tepsimde bunun gibiydi.eminonunden almistim

Kişiden kişiye değişiyor bu durum. Bana kalsa böyle saçma şeyleri kim neden saklar diye düşünüyorum.

Belki kız da umursamaz :)

Aslında bastan hiç ödünç almasaymıssınız keske. Belki bu iyi bir şeydir bilemiyorum ama 50 60 liraya düz bir tepsi alıp susleseniz daha iyi değilmiydi.Kuzenınızın arkadası anısı olan bir şeyi vermeyi teklif ettiğine gore tepsiye cok anlam yuklememiş demek ki güzelce yapıstırıp durumu anlatın. Ya da cok anlam yuklemısse bıle boylesıne deger verdıgı bir şeyi kuzenınıze verdıgıne gore demek ki kuzenınıze de cok deger verıyor anlayışla karsılar dıye dusunuyorum. Yok kuzenınız israr kıyamet istemiş arkadası da vermek zorunda kalmıssa o zaman yerine dunyaları alsanız memnun edemezsiniz. Diğer ihtimal ise kuzenınızın sıze cemkırmesi ki bu daha vahim

Kuzeninize yeni bir tepsi yapin bence. Bu tepsiyi sahibine ozurle verin. Nişanda tutark3n kirilmaz oda vitrine falan süs olarak koysun.

Silikon tabancasıyla yapıştırıver çok sağlam olur bence kopmaz. HEm konuşur durumu anlatırsın orjinalidir değerli hatırası olan yenisini almanın anlamı yok. Sen yardım etmek istemişsin kaza olur böyle şeyler iyiki çocuğun üzerine düşmedi. Hem çokta güzel değil zaten :))) yani kendim içimin söylüyorum biraz cafcaflı tepsi kullansın nişanında amaan taktığına değmez :))

tepsinin bir degisigi tekzen de var onu alip icindeki aynalari degistirebilecek bir camci bulursaniz olur

Akrabayla ye iç alışveriş yapma niye çünkü satıcıya illa ki laf gelecek... Akrabaya laf gelesiye satıcıya gelsin...... Bi marangoz çini.. Bu işlerle uğraşan bi yere gidip kırığını yaptırın yapıştırın.. Özürdileyin kızın evine lazım ihtiyacı olan bişeyi de kıza verin gönlünü alın

Eklentiler

• A46B87CD-5821-4A71-828D-5A54C2D773CF.png
    406,3 KB · Görüntüleme: 68
Kulp demir bakır gibi bir şey ise götürün bir kaynakçıya belli olmayacak şekilde kaynak yapsın canım. Çok geçmiş olsun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…