• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emanet malin cani burnunda olur... lutfen bir bakin

Bence yapıştırın hatta şöyle daha güzel bi hale getirin tüllü müllü gösterişli bişeyler yapın hem kırığı göze batmaz hem de telafi etmiş olursunuz daha güzel bi şekilde vererek, söylersiniz de verirken üzülmez daha güzel halini görünce, yani inşallah umarım:KK58:

kizlar cok sinirlerim bozuk ve de uzgunum:KK43:

Durumu kisaca anlatacak olursam:

Evden calisarak Butik tasarimlar yaptigim bir atolyem var. Kuzenim 2 hafta sonraki nisani icin benden bir kac sey istedi yogun sekilde onlari yetistirmeye ugrasiyorum. Nisan tepsisi icin nasil bir model yapsak diye dusunuyorduk, bu esnada kuzenimin en yakin arkadasi kendi nisan tepsisini odunc verebilecegini soylemis.

Kuzenim arkadasinin nisan tepsisini aldi bana getirdi suslemesini yapmam icin. Hatta bende kuzene “bunu gumus renge boyayalim mi bizim konseptimize daha cok uyar” diye teklif ettigimde “arkadas izin vermez kizin kendi nisan tepsisi hatirasi var boyle kullanalim” dedi.

Ben tepsiyi gozum gibi bakiyorum tabiki evde, yukari dolaba bir yere kaldirmistim. İslerim yogun bu ara annemde geleyim azicik ucundan tutarim belki diye geldi. Ve dolaptan birseyler alirken bu tepsiyi de indirip masanin uzerine koymus, ben fark etmedim bile. 1 yasinda oglum var tepsiyi masadan cekip yere dusurmus ve kulbu kirildi:KK43:

Uzerine dusmedigi icin cok sansliyiz hamdolsun cana birsey gelmedi, ama tabiki olayin bir de manevi boyutu var. Cok ama cok uzuldum, hemen girip aynisindan aradim internette ama bulamadim:KK43: benzer bir model var ama o bile artik satista dehil marka kapatmis sanirim.

Simdi nasil bir yol izlemeliyim bana bir akil verin. Tabiki kuzene durumu soyleyecegim, ancak tepsinin aynisindan bulabilirsem aldiktan sonra soylemeyi tercih ederim. Hatta kuzeni mahcup etmemek icin tum suc benim oldugundan arkadasini direkt ben mi arayip soylesem diye dusundum, nerden aldigini filan ogrenirim belki aynisindan bulabilirim diye...

Letgo ya bile baktim ama bulamadim. Buraya da resmini ekliyorum, goren duyan elinde olup satmak isteyen varsa talibim:)

Eki Görüntüle 2223142

İsik parlamis ama uzerinde gemici dugumlerinin cesitleri olan baskilar var.

Of, yetmez gibi bir de butun sinirimi annemden cikarttim. Nasil dikkat etmezsin cocugun uzerine dusebilirdi diye baslayip ben simdi nerden bulucam aynisini diye devam eden bir dolu soylendim. Simdi o da küstü bana malum...
http://kokoshome.com.tr/RY-297-lucky-art-297-beyaz-halat-by-tepsi-52-cm su siteyle bi iletisime gecin belki ellerinde vardir

Evden calisarak Butik tasarimlar yaptigim bir atolyem var. Kuzenim 2 hafta sonraki nisani icin benden bir kac sey istedi yogun sekilde onlari yetistirmeye ugrasiyorum. Nisan tepsisi icin nasil bir model yapsak diye dusunuyorduk, bu esnada kuzenimin en yakin arkadasi kendi nisan tepsisini odunc verebilecegini soylemis.

Kuzenim arkadasinin nisan tepsisini aldi bana getirdi suslemesini yapmam icin. Hatta bende kuzene “bunu gumus renge boyayalim mi bizim konseptimize daha cok uyar” diye teklif ettigimde “arkadas izin vermez kizin kendi nisan tepsisi hatirasi var boyle kullanalim” dedi.

Ben tepsiyi gozum gibi bakiyorum tabiki evde, yukari dolaba bir yere kaldirmistim. İslerim yogun bu ara annemde geleyim azicik ucundan tutarim belki diye geldi. Ve dolaptan birseyler alirken bu tepsiyi de indirip masanin uzerine koymus, ben fark etmedim bile. 1 yasinda oglum var tepsiyi masadan cekip yere dusurmus ve kulbu kirildi:KK43:

Uzerine dusmedigi icin cok sansliyiz hamdolsun cana birsey gelmedi, ama tabiki olayin bir de manevi boyutu var. Cok ama cok uzuldum, hemen girip aynisindan aradim internette ama bulamadim:KK43: benzer bir model var ama o bile artik satista dehil marka kapatmis sanirim.

Simdi nasil bir yol izlemeliyim bana bir akil verin. Tabiki kuzene durumu soyleyecegim, ancak tepsinin aynisindan bulabilirsem aldiktan sonra soylemeyi tercih ederim. Hatta kuzeni mahcup etmemek icin tum suc benim oldugundan arkadasini direkt ben mi arayip soylesem diye dusundum, nerden aldigini filan ogrenirim belki aynisindan bulabilirim diye...

Letgo ya bile baktim ama bulamadim. Buraya da resmini ekliyorum, goren duyan elinde olup satmak isteyen varsa talibim:)

Eki Görüntüle 2223142

Of, yetmez gibi bir de butun sinirimi annemden cikarttim. Nasil dikkat etmezsin cocugun uzerine dusebilirdi diye baslayip ben simdi nerden bulucam aynisini diye devam eden bir dolu soylendim. Simdi o da küstü bana malum...

https://www.morhipo.com/lucky-art-beyaz-halat-tepsi-38-cm/15741419/detay

bu mu?

Nişan tepsim,söz tepsim nerede onu bile bilmiyorum. Böyle şeylere çok da anlam yüklemiyorum. Belki üzerinden 15 sene geçtiği içindir :) Arkadaşınızında anlayışla karşılayacağını düşünüyorum. Sonuçta kaza olmuş. Kuzeninize mutluluklar dilerim

Kazadır olmuş bir kere ve cidden ben de hiç beğenmedim , siz olanı anlatın insan olan halden anlar ola ki çok tepki verdi takmayın. Olmuş a çare yok çünkü.

Çok kıymet verip gözü gibi saklasa zaten vermezdi. Ama kırık geri vermek de hoş değil. En mantıklısı varsa yenisini almak.
Nişan tepsisinin anısı mı olur ya. Nişanın kendisi anı işte

Biri benden nişan tepsimi istese, onuda kendisi değil kuzenine emanet edecek olsa asla vermem. Çok kıymetli bi mal tanımadığın birine emanet edilmez. Size ulaştırabildiyse çokta önemli değil demektir bana göre. Takmayın kafanıza. Maddi hasarını karşılarsınız. Bide özür dilemek için bi çiçek, pasta bir şey gönderirsiniz.

Sahibinin esi gemici falan galiba.
Öncelikle bende manevi degeri olan birseyi ben kimseye vermem.
ikincisi tepsi guzel degil.
ucuncusu zilyon tane ne guzel tepsi modeli var gereksiz yani birinin tepsisini istemek, almak.
dorduncusu Kirik geri verilmez bana verilse kirik bir sekilde ben cope atarim.

Konusup bir yol bulunmali.
Durum aciklanmali.
dilerse onun alacagi temin edecegi bir yer parasi odenmeli.
ya da istedigi model alinmali.

Eki Görüntüle 2223142

Emanet filan ama nasıl nişan tepsisi o ya beğenemedim hiç. Keşke yenisini almış olsaydınız neyse olacağı varmış yapıştırın güçlü bi yapıştırıcı ile

Evdeki en çirkin objeyi vermiş bence. Kuzene gıcık mıydı acaba? :KK53:

Arayın "seni bir dertten kurtardım" deyin kadına :olamaz:

Akrilik malzeme diyorsunuz. Halk arasında japon dediğimiz 502 marka yapıştırıcıyla yapıştırın kopmaz :)

Back