Emanet malin cani burnunda olur... lutfen bir bakin

Bence yapıştırın hatta şöyle daha güzel bi hale getirin tüllü müllü gösterişli bişeyler yapın hem kırığı göze batmaz hem de telafi etmiş olursunuz daha güzel bi şekilde vererek, söylersiniz de verirken üzülmez daha güzel halini görünce, yani inşallah umarım

http://kokoshome.com.tr/RY-297-lucky-art-297-beyaz-halat-by-tepsi-52-cm su siteyle bi iletisime gecin belki ellerinde vardir

https://www.morhipo.com/lucky-art-beyaz-halat-tepsi-38-cm/15741419/detay

bu mu?

Nişan tepsim,söz tepsim nerede onu bile bilmiyorum. Böyle şeylere çok da anlam yüklemiyorum. Belki üzerinden 15 sene geçtiği içindir :) Arkadaşınızında anlayışla karşılayacağını düşünüyorum. Sonuçta kaza olmuş. Kuzeninize mutluluklar dilerim

Kazadır olmuş bir kere ve cidden ben de hiç beğenmedim , siz olanı anlatın insan olan halden anlar ola ki çok tepki verdi takmayın. Olmuş a çare yok çünkü.

Çok kıymet verip gözü gibi saklasa zaten vermezdi. Ama kırık geri vermek de hoş değil. En mantıklısı varsa yenisini almak.
Nişan tepsisinin anısı mı olur ya. Nişanın kendisi anı işte

Biri benden nişan tepsimi istese, onuda kendisi değil kuzenine emanet edecek olsa asla vermem. Çok kıymetli bi mal tanımadığın birine emanet edilmez. Size ulaştırabildiyse çokta önemli değil demektir bana göre. Takmayın kafanıza. Maddi hasarını karşılarsınız. Bide özür dilemek için bi çiçek, pasta bir şey gönderirsiniz.

Sahibinin esi gemici falan galiba.
Öncelikle bende manevi degeri olan birseyi ben kimseye vermem.
ikincisi tepsi guzel degil.
ucuncusu zilyon tane ne guzel tepsi modeli var gereksiz yani birinin tepsisini istemek, almak.
dorduncusu Kirik geri verilmez bana verilse kirik bir sekilde ben cope atarim.

Konusup bir yol bulunmali.
Durum aciklanmali.
dilerse onun alacagi temin edecegi bir yer parasi odenmeli.
ya da istedigi model alinmali.

Emanet filan ama nasıl nişan tepsisi o ya beğenemedim hiç. Keşke yenisini almış olsaydınız neyse olacağı varmış yapıştırın güçlü bi yapıştırıcı ile

Evdeki en çirkin objeyi vermiş bence. Kuzene gıcık mıydı acaba?

Arayın "seni bir dertten kurtardım" deyin kadına

Akrilik malzeme diyorsunuz. Halk arasında japon dediğimiz 502 marka yapıştırıcıyla yapıştırın kopmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…