Emanet malin cani burnunda olur... lutfen bir bakin

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
kizlar cok sinirlerim bozuk ve de uzgunum

Durumu kisaca anlatacak olursam:

Evden calisarak Butik tasarimlar yaptigim bir atolyem var. Kuzenim 2 hafta sonraki nisani icin benden bir kac sey istedi yogun sekilde onlari yetistirmeye ugrasiyorum. Nisan tepsisi icin nasil bir model yapsak diye dusunuyorduk, bu esnada kuzenimin en yakin arkadasi kendi nisan tepsisini odunc verebilecegini soylemis.

Kuzenim arkadasinin nisan tepsisini aldi bana getirdi suslemesini yapmam icin. Hatta bende kuzene “bunu gumus renge boyayalim mi bizim konseptimize daha cok uyar” diye teklif ettigimde “arkadas izin vermez kizin kendi nisan tepsisi hatirasi var boyle kullanalim” dedi.

Ben tepsiyi gozum gibi bakiyorum tabiki evde, yukari dolaba bir yere kaldirmistim. İslerim yogun bu ara annemde geleyim azicik ucundan tutarim belki diye geldi. Ve dolaptan birseyler alirken bu tepsiyi de indirip masanin uzerine koymus, ben fark etmedim bile. 1 yasinda oglum var tepsiyi masadan cekip yere dusurmus ve kulbu kirildi

Uzerine dusmedigi icin cok sansliyiz hamdolsun cana birsey gelmedi, ama tabiki olayin bir de manevi boyutu var. Cok ama cok uzuldum, hemen girip aynisindan aradim internette ama bulamadim benzer bir model var ama o bile artik satista dehil marka kapatmis sanirim.

Simdi nasil bir yol izlemeliyim bana bir akil verin. Tabiki kuzene durumu soyleyecegim, ancak tepsinin aynisindan bulabilirsem aldiktan sonra soylemeyi tercih ederim. Hatta kuzeni mahcup etmemek icin tum suc benim oldugundan arkadasini direkt ben mi arayip soylesem diye dusundum, nerden aldigini filan ogrenirim belki aynisindan bulabilirim diye...

Letgo ya bile baktim ama bulamadim. Buraya da resmini ekliyorum, goren duyan elinde olup satmak isteyen varsa talibim:)

İsik parlamis ama uzerinde gemici dugumlerinin cesitleri olan baskilar var.

Of, yetmez gibi bir de butun sinirimi annemden cikarttim. Nasil dikkat etmezsin cocugun uzerine dusebilirdi diye baslayip ben simdi nerden bulucam aynisini diye devam eden bir dolu soylendim. Simdi o da küstü bana malum...

Geçmiş olsun kazadır olacağı varmış üzülmeyin .. yalnız bu tepsiyi beğenmedim yahu valla kusura bakmayın belki de benim zevkime uygun değildir sadece.

Yenisini almanız önemli değil bence sonuçta orjinalinde kullanılan ve hatırası olan tepsi bu. Kulpu yapıştırma falan yapılamaz mı?

Sizin, kuzeninizin ve tepsi sahibinin adina uzuldum cidden talihsiz bir kaza olmus
Tepsi ile ilgili bir bilgim yok malesef sadece iyi dilekte bulunmak istedim umarim aynisini bulabilirsiniz

Siz madem süslemesini yapabiliyorsunuz,bu tip işlerle ilgileniyorsunuz. Tahta mi materyali? Aynısından,islenmemis bir tepsi alsanız boyasaniz vs yani bunun aynısını yapamaz mısınız?? Söylersiniz kuzeninize ve arkadasina da.
Üzüldüm ya

Bence bu da yeni hatıralar olmuş. Eşyadır en nihayetinde kırılır, kopar vs. Üzülmeyin. Yapıştırıp tamir edebilirsiniz. Arkadaşa da güzel bir hediye alın. Yeterli olur. Sonuçta yenisi alınsa da o an'ı taşımaz. Boşa almayın derim.

Her şeyde bi hayır vardır valla kuzum. Bence de söz nişan tepsisi için çok gündelik gemici düğümü falan. Bu vesileyle daha çok beğendiği bi şey bulur belki de kuzeniniz. Çok geçmiş olsun

Olur öyle kazandır olmuş.. Kulpu kırılmış gibi durmuyor, yapıştırıp bi özür dinlersiniz.. Olan olmuş sonuçta..
Su an kulbu yapistirilmis hali zaten

Ay duymasinlar ama bende hic begenmedim:) kulbunu yapistirdiktan sonra cektim zaten rotus yapabilirim ek yerlerine de ama kulp nihayetinde pat diye yuzukleri tutarken kopuverir tekrar olurmu olur yani....

Sizin, kuzeninizin ve tepsi sahibinin adina uzuldum cidden talihsiz bir kaza olmus
Tepsi ile ilgili bir bilgim yok malesef sadece iyi dilekte bulunmak istedim umarim aynisini bulabilirsiniz
Bende ona cok uzuldum

Akrilik bir malzeme, baktim ama benzeri bile yok ayna kisminda farkli desenler olani buldum aynasini degistiririm diye almak istedim ama o da artik satista degil sanirim tek marka yapmis bunu zamaninda ve su an satmiyor.
Bir ozur hediyesi alirim zaten de, ister istemez cok uzuldum. Hem cok mahcup oldum hem kuzenimi mahcup ettim
Her şeyde bi hayır vardır valla kuzum. Bence de söz nişan tepsisi için çok gündelik gemici düğümü falan. Bu vesileyle daha çok beğendiği bi şey bulur belki de kuzeniniz. Çok geçmiş olsun

:) bana kalsa ben de kullanmam boyle birseyi hele nisanda, ama iste zevk meselesi sanirim:) kuzenle konusup duruma gore belki de degisiklige gideriz bakalim ne tepki verecek bilmiyorum

Kesinlikle doğru. Ben mesela ,biri benden nişan tepsimi istese vermem.. Bisey olsa da cok sinir olurum ama bazısı önemsemez. Zaten cok kiymet verseydi vermezdi yani. Elbise degil sonucta maneviyati olan birsey

basina birsey gelme ihtimali vardi sonucta bunu bilerek vermistir. manevi degeri gitmiyor, saklasin boyle..parasini verirsiniz. iste bu yuzden emanet mal sevmem. ne vermeyi ne almayi. tepside zaten yeterince susluymus nesini susliceksiniz daha : )

Aksesuar kemercilerin deride kullandigi çok çok kuvvetli bi yapıştırıcı var . Eline bile gelmemesi lazım yapisiyor ve canın acıyor. Adını hatırlamıyorum onunla yapıştır, duvara atsan kulp çıkmaz :)

Şimdi düşündüm de nişan tepsim benim için değerli olurdu. Değerli olduğu için kimseye vermezdim.

Dolayısı ile bence kız o kadar anlam yüklemiyor tepsiye

Ayrıca tepsi çok çirkin gerçekten

Cep sodası (karbonat) ve japonu karıştırıp sürün kırık yere öyle yapıştırın o kadar sağlam yapışıyorki deneyin derim ama çabuk yapıştırmanız gerekir hemen donuyor geçmiş olsun ayrıca kusura bakmayın ama çok çirkin bir tepsi

Nisan soz bag demek ve gemici dugumleri bagliligi simgeliyor o acidan bakilirsa guzel..
Resimde gayet iyi gozukuyor iyi bir yapistiriciyi dikkatle kullanirsaniz sorun yok gibi..

Çok da çirkin bir şeymiş 502 gibi bir şeyle yapıştırıp etrafını aynı renge boyayın çok kullanılan bir şey olmadığı için fark edilmez

yenisi değil de bunun onarımını yapabilecek bir yer yok mu? o kaynatılmış/onarılmış kısmı süslersiniz falan kamufle olmuş olur.bu arada tepsi gerçekten çok çirkin bence bu bir mesaj aslında o tepsi kullanılmasın diye.

Cok uzuldum gecmis olsun. Ama tepsiyi size verdigine gore başına bisey gelebilecegini de goze almıstır bence. Altı ustu nisan tepsisi bu kadar anlam yüklemeye gerek var mi yani? Sikmayin caninizi arayın durumu anlatin ozur dileyin. Eminim anlayisla karsilayacaklardir kimse bi nisan tepsisini bu kadar sorun etmez bence

Hepinize tesekkur ederim. Sanirim bu durumda saglam sekilde yapistirmaktan baska yapscagim birsey yok. Su verilen yapistirici taktiklerini deneyeyim bakalim.

Tepsinin cirkin olmasi hepimizin de ortak karari sanirim:) ben de inanilmaz saskinim aslinda kuzenim cok zevkli gayet te zengin denebilecek biridir, nisan konsepti, nisan hediyelikleri inanilmaz zevkli hazirlaniyor ve dagitilacak her hediye 100 liraya yakin degerde cok ciddi masraf ediyor yani... neden bu tepsiyi secti bilmiyorum belki o da arkadasinin tepsisi oldugu icin maneviyatli dusunmustur bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…