- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi KarKralicesi
-
Güzelmiş...
Teşekkürler yazı için a.s.
Ama takip ettiğim kadarıyla senin ilişkin vardı değil mi canım?
Aşk ile ilgili şeyler paylaş ki aşk dolsun içimiz...
:1hug:
óffffff
Sende SIktin ama ha,
yazmiycam dedim gecen actigin konularda simdi illa yazdirdin..
klava:
tamam yazdiklarin guzel emegine saglik ama buraya yazip ontane konu acmaya ne gerek var
bisuru bolumler var siir bolumu diye, Aşkla İligili Güzel Sözler , Aşkini haykir diye bi yer var madem ssiirle haykirirsin, neden dert ve hikaye bolumune konu acip duruyon bosuna :s amma gicik oldum yav yasakkelime
çok güzel canım paylaştığın için saol
neden gerektigi bolume yazmak istemiyorsunuz yazinizi? ozaman herkes istedigi bolume yazsin alakasiz birsey? nede olsa rahatsiz olan okumasin.
ben senin yazini bu konuyla alakali diye okudum ama herdefasinda 10 larca alakasiz konu acarsan tabiki rahatsiz olurum.
gecerli bir sebebim var enazindan.
ama senin buraya yazmanda gecerlibir sebeb yok, baska (gerektigi bolume) de yazabilirsin bunu, ayni ha buraya dokmussun icini (siirini) ha gerektigi bolume, enazindan rahatsiz olanlar olmaz,
ozaman bende yarin alakasiz bi konu acayim bu bolume 'kizlar elbisemi beyendinizmi diye, sende gicik olmazmisin olursun
size acıklama yapmıyorum...
ne düşünürseniz düşünün istediginiz kadar rahatsız olun umrumda degilsiniz:smiley-cool:
yok yok sacının boyası hakkında konu ac tam yerinde sacma sapan bir konu olmuş olur...
derdiniz varsa gidin modlara anlatın...Ben size yardımcı olamam:1closedeyes:
umrunda olayim diye demedim ki zaten!
ki senin umrunda degilim diye de oturup aligacak degilim, bukadar degerli bulmayin kendinizi.
'' tam yerinde sacma sapan bir konu olmuş olur..'' haklisin ayni senin acmis oldugun konu gibi, farkina varmis oldugunuza sevindim.!
konu acmadan once okumaniz gereken yerleri okumadiniz herhalde,;'' 8- sevgili arkadaşlarım lütfen şiir eklemeyelim buraya şiirler için ayrı bir bölumumuz mevcudtur
sevgilerimle ''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?