- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay benimkide yanımda oturuyordu diziyi izlerken.
annem olmasaydı yanımızda boynuna sarılıp ağlicaktım ben seni hiç bırakmicam diye senağlama
bende eşimin yanında ağladım
kendimi vahidenin yerine koydum ve çocuklarımı düşündüm bensiz olmalarına
ve ailemi senağlama
eşim aklıma bile gelmedi bensiz ne yapar diye sadece aklımda çocuklarım vardı
anam babam vardısenağlama
Bir yerde okudum az önce.Bir yorumcu yazmis, arkadasinin kardesi montaj asistaniymis.Vahide ölünce hemen aramislar,o da üzülmeyin Vahide ölmeyecek ama siz yeni sezon baslayana kadar bilmeyeceksiniz demis.Dizi haftaya da tekrarmis,sonra da bir sey belli olmadan final yapilacakmis.CADIARZUInsallah dogrudur.Ben de bi sekilde öyle tahmin ettim.Cünkü kendi istegi ile ayrilan olunca diziden ,genelde bu kadar ayrintili cekilmiyor sahneler.Oysa dün her sahneyi yasattilar bize.:uhm:
ben bu dizi izlemıyorum pek hep moralim bozuluyor çünkü:1no2:,ama eşim bu dizinin hastası resmenkafamçokkarıştı,maçi bile boş veriyor bu diziyi izliecek diyesırnaşık şey,dün onun moralinı çok bozulmuş,ve hep eski hatırlatma fragman gösterişleri çok canını sıkmış,aslında eski gerçek hayatları anlatıyor,ama hayat zaten zor
,birde bunları görünce iyice canım sıkılyor,daha önce birisi yazmış vahide ölmedi diye,umarım,fakat bıçakta konmuş üzerine,gömdüler de,toprğının altında kalkıcak hali yok ya:1shok
tövbe tövbe),ben bu kızın başka projeye katılacğını düşünyorum,o yüzden böyle ayırdılar diziden..
izleyip görücez bakalim canim.ama su dimitri bir geberse,valla adami bogasim geliyorama gelmesin kimse yerine yaa :1closedeyes:
büyük aşklarının anlamı kalmaz o zaman :asigim:
bende mahvoldum ağlaya ağlayasenağlama bitirdiler beni be yawwwwwwww
ama böyle olmamalıydı yani madem sevdiğini sececekti vahideyi öldüreçeklerine
yerine başkası girebilirdi yanim
baştan izleyenler varmı diziyi bilmem bu ölen vahide önceden başkası oynuyordu
o gitti bu vahide gelmişti
yine öyle yapabilirlerdi yani
oy oy mustafaya yazık oldu senağlama hem eşi öldü hem doğmamış bebişisenağlama
onların aşkı beni mest ediyordu ya
ula şu dimitiriyi ben vuracam sonunda :roflol:
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamaçok fenaydı çoooooooooooook
gerçek gibi anlatmışlar hasanın önce gelinlik sonra kefen dıkmesi
evden gelinlıkle çıkması sonrada tabutla
yıkanırken haticenin o perdyı çekmesi
ayyyyyy anlatırken bile kötü oluyorum
kıs diziden çıktı olan bize oldu kendı nası izledi acaba
offf darlandım ya
Bir yerde okudum az önce.Bir yorumcu yazmis, arkadasinin kardesi montaj asistaniymis.Vahide ölünce hemen aramislar,o da üzülmeyin Vahide ölmeyecek ama siz yeni sezon baslayana kadar bilmeyeceksiniz demis.Dizi haftaya da tekrarmis,sonra da bir sey belli olmadan final yapilacakmis.CADIARZUInsallah dogrudur.Ben de bi sekilde öyle tahmin ettim.Cünkü kendi istegi ile ayrilan olunca diziden ,genelde bu kadar ayrintili cekilmiyor sahneler.Oysa dün her sahneyi yasattilar bize.:uhm:
ben bu dizi izlemıyorum pek hep moralim bozuluyor çünkü:1no2:,ama eşim bu dizinin hastası resmenkafamçokkarıştı,maçi bile boş veriyor bu diziyi izliecek diyesırnaşık şey,dün onun moralinı çok bozulmuş,ve hep eski hatırlatma fragman gösterişleri çok canını sıkmış,aslında eski gerçek hayatları anlatıyor,ama hayat zaten zor
,birde bunları görünce iyice canım sıkılyor,daha önce birisi yazmış vahide ölmedi diye,umarım,fakat bıçakta konmuş üzerine,gömdüler de,toprğının altında kalkıcak hali yok ya:1shok
tövbe tövbe),ben bu kızın başka projeye katılacğını düşünyorum,o yüzden böyle ayırdılar diziden..
Benimde moralimi çok bozuyo bu dizi..Yeni sezonda izlemeyi düşünmüyorum çünkü daha da acıklı olacakmış..Göç edeceklermiş..Göç ederken nehirde bi sürü insan ölecekmiş..Dün akşamda çok ağlattılar beni..O kadar uzatmışlar ki koskoca bir bölüm hep Vahidenin ölümünü cenazesini seyrettik gerçek gibiydi..:çok üzgünüm:
izleyip görücez bakalim canim.ama su kara kalpakli bir geberse,valla adami bogasim geliyor
pardon canim yaaa,aman mustafaya birsey olmasin,dimitri yi demek istemistim,yanlislikla yazmisim..............Evet başka bir mankendi vahide ama hiç beceremiyordu bu çok başarılıydı yaaa
Şiveyi bile yapamıyordu önceki ama vahide dizinin başıydı sanki
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Nasıl ağladım nasılllllll
hasanın kefen dikme sahnesiyle gelinlik olayını birleştirdiler
ve dedğin gibi değirleri mahvetti beniiisenağlamasenağlama
Hiç zannetmiyorum öyle olacağınısenağlamasenağlama
Nasıl bağlayabilirler ki çok saçma olur:1shok:
eşine bir alkış öncee demek ki tarihi seviyor ama sende haklısın benimde eşim senin gibi düşünüyorkaydirigubbakcemile3
Ben en çok göç sahnesini merak ediyorum ama göç olayına daha var diyorlar dizi tamamen tarih anlatılıyor
Sütçü Ramiz ve kızları gerçekden bu hayatı yaşamış kişiler yani hikaye gerçek hayattan alınıyor bunu biliyorsunuz dimi kızlar...
Evlilikleri bile birebir anlatılmış dizide Osmanlı çöküş döneminde sanıyorum ama göçe daha varmış zira diziye daha 2,5 - 3 yıl ömür veriyorlar...
Kara kalpaklı ölsün müüüüü
:1shok::1shok::1shok:
Mustafadan mı bahsediyorsun
Bence ona da bişey olursa dizinin tadı kalmayacak:1no2:
Ama dizide şöyle bişey var bazı şeyler gerçekten unutuluyor işlenirken
Mesela mustafanın kardeşinden hiç ses yok
ara bir hatırlatılsa çok iyi olur
Belkide ben aceleci davrandımkafamçokkarıştı
merhaba , ben yenı katıldım arazına diziyi sureklı takıpteyım ama buraya yazmak yenı aklıam geldi :))) diziyi izlerken ben çok duygulanıyorum , göçmen olarak.
bu arada elveda rumeli,yaprak dökümüne bin basarr...
yaprak dökümuyle kıyaslamak bile hata oldunu dusunuyorum.
elveda rumeli nin ne kadar masumane oldugunu gorememektir bu kıyaslama-karsılastırma :enbuyukkk:
merhaba , ben yenı katıldım arazına diziyi sureklı takıpteyım ama buraya yazmak yenı aklıam geldi :))) diziyi izlerken ben çok duygulanıyorum , göçmen olarak.
elveda rumeli nin ne kadar masumane oldugunu gorememektir bu kıyaslama-karsılastırma :enbuyukkk:
canim hosgeldin kuzum,sen olmadan olurmu.bende buraya takiliyordum zatenmerhaba , ben yenı katıldım arazına diziyi sureklı takıpteyım ama buraya yazmak yenı aklıam geldi :))) diziyi izlerken ben çok duygulanıyorum , göçmen olarak.
bu diziyi izlemedim basta kacirdim diye...:1closedeyes:bu da bunalimmis yaprak dokumu yetiyor zaten birde bunu almamam iyi olmuss..kaydirigubbakcemile5bazen denk gelirse bakiyordum siveleri begenmedim ve cok huzunleniyorum makedonya benim topraklarim ozum,gecmisim herseyi orada goruyorum yine duygulandimsenağlama
tepkim ilk yazdıgınız yorumda altını cızdıgım yerdir :1closedeyes:canim ben izlemedim bu yuzdende kiyaslamadim sadece arkadaslar acikli oldugunu soylemis bende 2. bir drama dayanamayacagimi soyledim..bunda birsey yok..:1closedeyes:bastan kacirdigim icin kendimi avuttum bu da yanlis anlasilacaksa artik birsey demiyorum..anlamadim tepkin neden.:uhm: yaprak dokumune gore masum oldugu muhakkaktir..makedonya benim topraklar ismi bile duygulandirmaya yetiyor..senağlama
merhaba arkadaşım
bende yaprak dökümünü kaçırmayan izleyenlerdenim ama söylediklerine katılıyorum
elveda rumeli bence şuanda piyasadaki hiç bir diziyle kıyaslanamaz
bir aile üzerinden tarihimiz o kadar güzel anlatılıyo ki
o kadar güzel bi emek var ki , bravo demek lazım sadece emek harcayanlara a.s.
yaprak dökümü tarzında bi dizi kesinlikle değil,olamaz da
canim hosgeldin kuzum,sen olmadan olurmu.bende buraya takiliyordum zaten