elveda kk

• Konu Sahibi Konu Sahibi ktg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ktg

bir bedende iki kalp
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
3.971
34
163
41
Diğer
atık buraya girmek istemiyorum 1 senedir hergün hamilelik blirtileri yok tahlildi derken gitdikce takıntı yapmaya basladım dün doktora gittim 6 gün gecikmeden sonra bebek ümdiyle gittim ve yine hüsran kist cıktı hemde bnm tek tüpüm var tüpümün old tarfta bu kadarını kaldıramyırum artık bebek falan düsünmek istemiyorum ne hayaller kurdum hadi hamile degilim bari artık bir sorun cıkıp durmasın dıs gebelik tüpün allınması 13 aydr bir bekleyis simdi bide kist cok yıprandım allahım isteyen herkeze versin bn dsayanamyırum atık allahım bekleyip kavusamayan herkeze sabır versin

canım benim haklısın ama inan bebek stresi bizi bu hale getiriyor.tamamen vücudumuzun sinsi düşmanı biraz kafanı dinle inşaallah en yakın sürede hamiş haberini yazarsın da dönüşün muhteşem olur.kendine iyi bak canımopuyorumnanaktan

canımmm benim şimdi sana ne desem boş gelicek biliyorum....bu konuyu da konuştuk seninle neler yaşadığını da çok iyi biliyorum....

seni anlıyorum ....
ama buradaki ,paylaşım ve buradaki dayanışma sizin gücün ve umudun olacak...seninle aynı kaderi paylaşan ve yaşayan nice kk lı anne adaylarına da ümitsizlik bırakıp gitme! biriniz bir çoğunuzu temsil etmekte...sizlerin kk platformundaki ,yeri,önemi ve dayanışması bambaşka! senin kk da kader arkadaşlarına onlarında sana ihtiyacı var...umutları elinden bırakma,küsme hemen .. rabbim her birinizi mucizelerinize kavuştursun,dilerim en kısa zaman da... sevgiler..

bence de gitmelisin. burdaki paylaşım arkadaşlık bambaşka fakat burası unutmanı engelliyor. kafan hep çocukta oluyor ve konuşulacak tek mevzu çocuk haline gelmeye başllıyor. eminim sosyal hayatında da arkadaşların vardır. yoksa bile dert etme seni uzun süre meşgul edecek, kafanı boşaltacak, sana uygun yüzlerce hobi bulabilirsin. valla ben kaç uzaklaş derim burlardan.. dönüşün muhteşem olsun gene gelirsin. burdakiler sensiz de idare edebilir ama sen burda durdukça hasta olabilirsin. bence arkana bakmadan çık git..hakkında hayırlısı olsun canımcım..:1rolleyes:

evet canım bencede gitmelisin ben öyle yaptım şahsen yine giriyorum siteye ama başka bölümlere bakıyorum çünkü şunu çok iyi anladım egbelik bölmüüne girince hemen bi belirtiler balşlıyor insan kendini hamile gibi hissediyor.olmayınca hüsran dr. özellikle stresten uzak durun ve aklınızdan çocuk fikrini çıkarın dedi o zaman olur baktım gerçekten burdaki çoğu kişi düşünmediğimiz zaman oldu dediler.Bende o yüzden uzak duruyorum inan çokta rahatım beynim rahatladı çünkü.yok yumurtaldımmı yok şu belirti uyuyomu yok leke geldi bariz adet oluyo insan lekeye yorumluyo sonra adet oldum yinede hamile olabilrimiyim şahsen ben bunların hepsini yaşadım o yüzden uzak durdum bakalım bu ay ne olacak

la bu ney millet nereye gidiyo akannehir
ya kızlar haklısınız bende öyle yapıyoum yani eskiden içim dısım kk dı ayılıp bayılıyodum karsısında şimdi uzaklastım arada giriyorum hem girdigimdede kimler cevrim içinden begendiğim baslıklara dalıyorum tabi elim gebeligede gidiyo ve yine fenalasıyorum ben artık uzak duruyorum ama ben arkadaslardanda sikayetciydim yani nasıl anlatsam sogukluk vardı ya nebilim işte eskisi gibi cekmiyo yani beni
ktg canım arkadasım bitanem benim sende arada gir benim gibi istersen girme hem kk da sadece gebelik yokmus kikaydirigubbakcemile3 neler neler var olum :hulya:
bende cıldırıcam ama napim off off allahım aklımıza mukayyet olsun ben bakırköye yolcuyum yakında
allah isteyen hepimize versin insallah

evet kizlar ruh sagliginiz icin gebe kalmaya calisiyosaniz girmeyin inanin burasi hamislige engel. okumayin ve hamile kalin herkes ayri telden caliyor bosverin dra gidin tedavinizi olun gerisi allahin takdiri. en baslarda guzel oluyor ama sonra kabak tadi veriyor en komigi de adetine 10 gun kala hamile lik brlirtisi hissedenler ay ben koptum gebe kalinca hamis bolumine gircem yeter valla. okumayin umitlenmeyin bosverin bebisler gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…