- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
- Konu Sahibi minnakmimar
-
saçlarım yağlı ve ince telli babam eczacı o getirtmişti şimdi sarımsak ve zencefilli çay içtiğim için bu şampuanı bıraktım verdaanın defne şampuanını kullanıyorum çok da memnunummerhaba
şimdi netten verdaa defne sabununa baktım yalnız yağlı saçlar için diyor sizin saçlarınız yağlı mı
benim normale yakın kuru saçlarım kullansak zararı olur mu acaba
bir de siz eczaneden mi aldınız bu şampuanı??
just aradan epey geçmiş faydası oldu mu bu doğum kontrol hapının?ben şu an doğum kontrol hapı mix şampuanı kullanıyorum ne dersinizkırıp içine döküyomuşsun kırdık döktük sürdük bakalım
saçlarım yağlı ve ince telli babam eczacı o getirtmişti şimdi sarımsak ve zencefilli çay içtiğim için bu şampuanı bıraktım verdaanın defne şampuanını kullanıyorum çok da memnunum
bence başla tatlım şu sığır iliğine de başladım çok faydası oluyormuş bende faydasını görürsem buraya yazarımjust aradan epey geçmiş faydası oldu mu bu doğum kontrol hapının?
senin verdiğin küre başlıyorum ben bugün hadi bakalım hayırlısı
o nasıl yapılıyor saça mı sürülecek yoksa içten beslesin diye içecek miyiz :)bence başla tatlım şu sığır iliğine de başladım çok faydası oluyormuş bende faydasını görürsem buraya yazarım
birde zencefille sarımsak çayı yapıyorum o da çok iyi geldi saçıma hemde zayıflatıyor onu da tavsiye ederim
bi bardak kaynar suya taza zencefilden 4 dilim doğrayıp atıyorum azıcık ılıyınca içiyorum bunu yemeklerden önce içmek lazımmış da ben üşengeç insanım sabah bir bardak içiyorum birde gece yatmadan önce içiyorum ama gece yaptığımın içine bir diş sarımsağı patlatıp atıyorum onun baya etkisini gördüm hem zayıflattı hemde saçımı güçlendirdi. ilikten başta benimde midem bulandı ıyy nasıl yapcam dedim ama şu bayanın paylaştıklarını gördüm http://www.enpratikkadin.com/sigir-iligi-ile-sac-uzatma-maceram.htm denemeye karar verdim denedim öyle mide bulandıracak bir durum yokmuş aslında iki hafta oldu işte ikinciyi daha dün akşam yaptım hatta henüz bir etki görmedim ama etkisi çabuk görülürmüş çaydan daha kısa sürede etki edeceğini düşünüyorumo nasıl yapılıyor saça mı sürülecek yoksa içten beslesin diye içecek miyiz :)
bide bu sığır iliği muhabbetini hep duyarım ama bi itici geliyor bana bi dene bakalım seni takipteyim sonucu mutlaka yaz
ben şu ilk verdiğin tariftekini bi deneyim de ilik dursun bakalım şimdilik ona cesaret edemiyorum belki şu zencefil sarımsak çayınıda yaparımbi bardak kaynar suya taza zencefilden 4 dilim doğrayıp atıyorum azıcık ılıyınca içiyorum bunu yemeklerden önce içmek lazımmış da ben üşengeç insanım sabah bir bardak içiyorum birde gece yatmadan önce içiyorum ama gece yaptığımın içine bir diş sarımsağı patlatıp atıyorum onun baya etkisini gördüm hem zayıflattı hemde saçımı güçlendirdi. ilikten başta benimde midem bulandı ıyy nasıl yapcam dedim ama şu bayanın paylaştıklarını gördüm http://www.enpratikkadin.com/sigir-iligi-ile-sac-uzatma-maceram.htm denemeye karar verdim denedim öyle mide bulandıracak bir durum yokmuş aslında iki hafta oldu işte ikinciyi daha dün akşam yaptım hatta henüz bir etki görmedim ama etkisi çabuk görülürmüş çaydan daha kısa sürede etki edeceğini düşünüyorum
tamam canım sen onu yapasıya bende ilikten sonuç alırım o zaman tekrar bakarsın durumaben şu ilk verdiğin tariftekini bi deneyim de ilik dursun bakalım şimdilik ona cesaret edemiyorum belki şu zencefil sarımsak çayınıda yaparımüşenmezsem tabi
just aradan epey geçmiş faydası oldu mu bu doğum kontrol hapının?
senin verdiğin küre başlıyorum ben bugün hadi bakalım hayırlısı
bazı kuaförlerde bile var her eczanede olduğunu sanmıyorum fakat internet siteleri var http://www.verdaashop.com/ buradan alabilirsiniz sanırım ama eczanelerde daha uygun biz 12.40tan satıyorduk meselabu verdaa şampuanı her eczanede var mı ki
evet takipteyim senitamam canım sen onu yapasıya bende ilikten sonuç alırım o zaman tekrar bakarsın duruma
hakkaten mi yaDokulmeye bi faydasi olmadi da deli uzadi ya saclarim
hakkaten mi ya
ya ben doğum kontrol hapını alamıyorum deli olucam gidip eczaneye alamıyorum
aman ne biliyim işteEvet totoma dogru yol aliyorlar
Neden ki?
Bircok kadin kullaniyor sadece korunmak icin de kullanilmiyor
Bazisi draje gibi oluyor o yuzden kirilabilen ufalanabilen cinsinden al onu da uyarayim onceden de
hakkaten mi ya
ya ben doğum kontrol hapını alamıyorum deli olucam gidip eczaneye alamıyorum
iliği denedim bir buçuk ay oldu çaydan daha fazla sonuç aldım kesinlikle tavsiye ediyorum mutlaka deneyinnnnnnevet takipteyim seni
yaaaa ben çayı ve doğum kontrol haplı şampuanı yapıyorum iyi geldi gibi gerçi daha çok olmadı du bakalım bide iliği deneyim.iliği denedim bir buçuk ay oldu çaydan daha fazla sonuç aldım kesinlikle tavsiye ediyorum mutlaka deneyinnnnnn
herkes istediği için biliyorlarmış artık kasaplaryaaaa ben çayı ve doğum kontrol haplı şampuanı yapıyorum iyi geldi gibi gerçi daha çok olmadı du bakalım bide iliği deneyim.
kasaptan ilik mi istiyoruz nasıl alcaz ?
kokuyo mu pekiherkes istediği için biliyorlarmış artık kasaplarsığır iliği diyin o verir zaten 500 gram yetiyor da artıyor bile bence çay ve ilik olarak devam edin çayın faydasını 3-5 ayda gördüm iliğinkini 3 haftada öyle söyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?