elvankent hakkında yardım lütfen!!!

gecikmeliyim

Güzel günler göreceğiz 🍃🍃
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
713
26
39
kızlar benim haziranda kısmetse düğünüm olacak ve ankaraya gidicem.elvankentte bir ev bulmuş hem kirası uygun hemde nişanlımın iş yerine yakın.bilen varsa lütfen bana yardım etsin elvankent nasıl bir yer güvenlimi nişanlım vardiyalı çalıştığı için gece geç saatlerde gelecek sürekli aklıma takılıyo bilen va rmı nasıl sakin güvenli bi semt mi?

elvankent daha çok sitelerin yapıldığı bir yerleşim yeri,ankara merkeze biraz uzaktır sosyal olarak biraz sıkılabilirsiniz ama güvenilir bir yerdir,yalnız kalmanda bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.birazda tutucu bir kesim orda yaşar. yani giyimini falan ona göre ayarlarsın artık mini etek falan yok :)

elvankent daha çok sitelerin yapıldığı bir yerleşim yeri,ankara merkeze biraz uzaktır sosyal olarak biraz sıkılabilirsiniz ama güvenilir bir yerdir,yalnız kalmanda bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.birazda tutucu bir kesim orda yaşar. yani giyimini falan ona göre ayarlarsın artık mini etek falan yok :)

tşk ederim canım giyimde bi sıkıntı yaşamam zaten kapalıyım ben :KK70: sosyal olarakta çok fazla sosyal ortamada gerk yok çalışırsam eğer.

canım ben 10 yıldır ankaradayım elvankentin her yerini bilirim bir sürü market bir sürü giyim marketleri bir sürü pastahane bir sürü hastahane ve bir sürü lokanta ver dolu parkları var hiç te öle tutucu kişiler yok herkes serbest istediğini giyiyo yani çok güzel bir yere taşınıyosunuz şanslısın:KK49:

canım ben 10 yıldır ankaradayım elvankentin her yerini bilirim bir sürü market bir sürü giyim marketleri bir sürü pastahane bir sürü hastahane ve bir sürü lokanta ver dolu parkları var hiç te öle tutucu kişiler yok herkes serbest istediğini giyiyo yani çok güzel bir yere taşınıyosunuz şanslısın:KK49:

ayyy canım benim ne kadar mutlu oldum anlatamam çok teşşekkür ederim.yarın eve bakmaya gidicek nişanlım.ama insna olumlu şeyler duyunca rahat ediyo kaç gündür sürekli aklıma takılıyo nasıl bi yer diye.:21::21:

bende 10 seneelvankente yakın bir yerde oturdum bencede hiçte tutucu biyr yer değil bir sürü mağazaları marketleri anlayacağın herşey elinin altında bence çok güzel bir yer

bende 10 seneelvankente yakın bir yerde oturdum bencede hiçte tutucu biyr yer değil bir sürü mağazaları marketleri anlayacağın herşey elinin altında bence çok güzel bir yer

off ya rahatladım resmen çok teşşekkür ederim ya içim içimi yedi kaç gündür yarın evi tutmaya gidecek nişanlım inşallah evde bi sıkıntı çıkmaz.

ben elvankentte oturuyrm.banka bloklarının yanında.we ankarada bi çok yerde ikamet ettm.etlik,çankaya,oran sitesi...inan burası kadar rahat değil.herşey elinin altında.bir çok mağaza war.marketler o kadar fazlaki..çook temiz bi semt.insanları temiz. XXXXXXXXXXXXXX ben bu semtte bi kez bile terbiyesizlik yapan birini görmedim.çook rahat edersin.kızılaya fln uzak ewet ama dolmuşlar otobüslerde çok fazla.optimum alışwerşi merkezi 5 dk kadar yakın.sakin temz bir semt için rahat olsun..

Son düzenleyen: Moderatör:
X