Eltinin nikahi kombini

Yenibirisiiiiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2021
4
2
36
29
Hanımlar merhaba bi konuda kararsız kaldım desteğinize ihtiyacım var sizce bu elbise eltinin belediye nikahında giyilebilir mi boyu midi olarak kısaltma secenegimde var (tesekkur ederim valla iyiki yol gösterdiniz rezil ederdim kendimi siz söyleyince gark ettim. sizi dinledim 2. Ürünü aldım. Kırmızıdan gene vaz geçmedim model baska türlü göstermez diye

Eklentiler

• Screenshot_20250314_001414_Dolap.webp
    Screenshot_20250314_001414_Dolap.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 225
  • 1000025270.webp
    1000025270.webp
    16 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Çok hoş duruyor, düğün olacaksa fazla abartı ama sadece nikah yapacaklarsa uygundur. En nihayetinde eltiniz kaynınız, gelinin kız kardeşi gibi şıkır şıkır olmaya gerek yok..

Bana fazla geldi hem renk hem tüllü falan çok abiye abiye,
mesela bu elbise tülsüz midi boy vücuda yapışan bir elbise olsa
ense topuzu hafif makyajla çok şık ve zarif olur.
Evet benimde tarzım o aslında ama bu urun elimdeydi varken giyiyim diye düşündüm ama gelinlik giymiş kiz cocugu gibide durmak istemem

Ben bi uyduramadım kafamda ya sanki fazla abiye sade bir nıkah ise.

Bi midi düz elbıse yada tulum işinizi çözer bence .

Gömlek pantolon falan da özensiz durur basit görünür .

Hanımlar merhaba bi konuda kararsız kaldım desteğinize ihtiyacım var sizce bu elbise eltinin belediye nikahında giyilebilir mi boyu midi olarak kısaltma secenegimde var
Nikah salonu için bence fazla.
Kalem etek, güzel bir gömlek veya bluz olabilir
Güzel kumaş ikili takımlar olabilir

belediye nikahiysa bence yine elbise giyin ama daha baharlik, daha günlük bir sey giy . yani tabii ki özen ama cikista kafede oturunca insanlarin bakmayacagi bir sey gitmek lazim belediye nikahlarinda. bana komik geliyor belediye nikahinda anne-kardes olmayanlarin abiye giymesi

Back
X