Eltimler ile düşman gibiyiz ve aynı apartmandayız

Neticeden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
18
2
1
31
Biraz uzun olacak ama ben 3 yıldır evliyim iki tane eltim var ben 15 yaş kadar büyükler aile apartmanın oturuyoruz. Eltimin biri ile Birgün oturuyorduk bana kayınvalidemden bahsetti kötüledi bi sürü bişeyler anlattı. Sonrasında bu eltim bana bi selam vermiyor bi düşman gibi hareketler ben bu sıra da bi sokak üstlerinde oturuyordum aynı binada değildim.bir yıl kadar geçti bu konu üzerinden o süre zarfında benimle sanki düşman olmuşcasına ama ben bi anlam veremiyorum bi türlü neyse Aile binasına taşınıcaz bizde gittik o eltim ve diğeri Kayınlarımız falan bize ne selam ne bişe ne kolay gelsin sanki bizi tanımıyorlar. Bende onlar ile muhatap olmadım bu durumda. Ramazan ayındayız taşınalı on gün olmuş biz girişte oturuyoruz diğer eltimin çocuğu ve arkadaşları bizim duvara şut çekerek top oynuyor ben işteyim eşim evde uyuyor bu sese cama çıkıp duvara tıp atmayın dıo bu eltim de yukarıda balkondan bağırarak geldiniz bi huzur vermediniz diye bağırıyor eşime. Bu arada bu eltimin eşi ben evlendiğimde günden beri benimle konuşmuyor sebebi bilinmiyor bende işten geldim herneyse herkes toplanmış tüm aile iftar yapmışlar bahçede kaynanama çıktım ve bu eltim ile kocasını çağırttım kocası yok kendi geldi işte senin benimle derdin ne dedim yani yazmaya kalksam yaptıkları cok uzun kısa kesiyorum bu eltim kocası ile kavga ediyor ve kocasına o. Ç diyor kaynanam duyuyor bu küfürü ve sen nasıl bu küfrü edersin diye sinirleniyor ama bu geçmiş te olmuş bi konu benim eltimin bana kaynanamı kötüledi günün ertesi günü kayananam eltime senle arama mesafe koyucam demiş bu da benle konuştuğunu benim kaynanama anlattığımı iddia ederek üstüme yürüyor yani bir sene boyunca bana düşman kesilmesi bundanmış bende dedim bal soylemedim hayır söyledin die bağırıyor kaynanam da orada üç beş kere tekrar ettim hala terbiyesizce bağırıyor sen kaşındın dedim ve soyledim hepsini oracıkta ama nasıl yalanlıyor ağlamaya başladı ve beni aralarında istemediklerini söyledi onların memleketinden olmadığım için daha neler neler soyledi ve bana neler yaptı bu insan ile aynı binadayım işkence GBi sürekli tahrik ediyor ve diğer eltim ile birleşip ben kapıdan çıktığım anda bana bakıp gülüyorlar laf atıyorlar neler neler daha bunlara dayanamıyorum ve bu nereye kadar boyle gidicek bilmiyorum

Back