Eltimle aramda görünmeyen duvar var!!

yok bacım öyle insanlar ablalık yapmaz benim ki aileye karsı iyi de benımle bişiyi var belkıde tanımıyo o yuzden temkınlı yaklasıyo anlamadım valla boşver böylesi daha iyi olucak emin ol sen yinede dikkatli ol değişti diyip aldanma huzurun kaçmasın canım :D:D ben artık o nasıl davranıyosa öyle davranıyorum soguksa soguk konusuyosa konusuyorum

ay bide benden büyük ya bn onun derdinide biliyorum olabilir ailesinin durumudan dolayı okuyamış çok normal bişi bn ünv mezunu olunca bebide kendi ağzıyla dedi okudun da ne oldun dedi yine koca eline bakıyosun falan flan ama hiç değilse kendi paramıda kazanıyorum aile ye katkım oluyo ama hiç anlamıyorum bi kaç gün içinde bi patlama olmasını bekliyorum çünkü kendi eşini dolduruşa getiriyo onun eşide beni bi seviyo bi seviyo küçük kı kardeşi gibi bu durumlarıda çekemiyo herkesin benden nefret etmesi için elinden gleni yapıyosenağlamasenağlama

ya annem beni sevmesine seviyo ama bi sorun var 3 yıldır evliyiz ya bi çocuğumuz olmadı en başta biz istemdik şimdide çocuk bizi bi sıkıntı bu onun dışında geri kalan herşey çok güzel ama bu çocuk konusu gelince başa gözü kararıyo resmen çocuk olmazsa başka yöntemler denicez derken duydum eltime bi sevindi bi sevindi ay kendisini sanki çocuğu var annem beni sevdiği için ilk bnden bekliyo o eşimin ağbisi ile boşansa annemin hiç gözünde yok ama kadınada hak veriyorum istiyo torun haklıda derdini bi ona anlatmış 1 tane bişi onuda herkese yaydı annem bida söylermi bide dedikodcu bide dedikoducu olmadık lafları çekip söylüyo uff ne yapcam bn bunla bu aralar aramız iyi hadi hayırlısıı ama bnu ara bi bomba kopucak gibi geliyo hadi hayırlısı :)eyvahedigeldismile

bizdede o konusmayınca ben suratımı asıyorum haliyle hemen devreye kayınvalidem giriyo o konusturmaya calsııyo ya aslına bakarsan herkes farkında durumun ama yapacak bişiy yok ya bikeresinde kayınvalidem kahvaltıya cagırdı hem beni hem onu akşam oldu ben evime gececem oda bende alısverıs merkezine gidicem dedi hemen kayınvalidem senide götürsün dedi neyse gittik 1 saat gezdık sonra demezmı sen gitmek ıstersen gıdebılırsın ben bıraz daha gezıcem kalakaldım oldugum yerde tabi hemen çıktım o merkezden

ayy ne sinir bozucuymuş yaaaaa nedemk sen gitmek istersen gidebilirisn...insan derki canım ben biraz daha gezmek istiyorum istermisin? falan
ay allah yardım etsin sana:1shok:

seni çekemiyo kıskanıyo pislik şey ay muhattap olma be uzak dur gerekli olmadıkça aynı ortamda olma onunla ben olsam öyle yapardım ona sana davrandığı gibi davran soğuk ol ona karşı selam verme bak bakalım ne yapıcak herkes onun gibileri çekemez sende çekme mecbur musun kayınvalidende yani ortayı bulmak için seni eziyo yani he o da bi sinir allah sana sabır versin canım

seni çekemiyo kıskanıyo pislik şey ay muhattap olma be uzak dur gerekli olmadıkça aynı ortamda olma onunla ben olsam öyle yapardım ona sana davrandığı gibi davran soğuk ol ona karşı selam verme bak bakalım ne yapıcak herkes onun gibileri çekemez sende çekme mecbur musun kayınvalidende yani ortayı bulmak için seni eziyo yani he o da bi sinir allah sana sabır versin canım

tabi küçük olarak benim idare etmem lazım ya o eski ben yeniyim ya aramızda var 10 yas yapmacık yapmacık hareketler valla battımı batıyo daha gecenlerde emrivaki yaparak götürdürler cok sinir oldum boş boş öldürdüm zamanımı geldim off ne sıkıcı dönemler

Hiç daha önce çalışma hayatında bulunmuş mu çünkü ev kızları çok sinsi oluyor bol bol kapı değnekledikleri için her kadından şeytanlık öğreniyorlar çalışan kadınlar bu yönde eksik kalıyor

Hiç daha önce çalışma hayatında bulunmuş mu çünkü ev kızları çok sinsi oluyor bol bol kapı değnekledikleri için her kadından şeytanlık öğreniyorlar çalışan kadınlar bu yönde eksik kalıyor

ema çalışmazmı üniversite mezunu hemde güzel de bir işi var ama büyük bi semtte doğmus büyümüş biraz bi tarafları kalkık da bende küçük bi yerde doğdum büyüdüm küçük yerlerde insan ilişkileri daha farklıdır ya belkı o yuzden bagdasamadık fazla diyalog sevmez haspam aman tın tın yani :D

benim eltimde aynen öyle kayınvalidem sen konuşturursun demişti ama olmadı kaç sene geçti hala soğuk ..

yok cnm ya karakter meselesi olsun ama üzülme herkez başka telden çalıyo ben çok üzülüyodum ama 4 sene oldu alıştım artık

tabiki üzülüyo insan ortada bişiy yokken yabancı gibi durmak olmuyo ben yanına her gittiğimde kasıyorum kendımı ister istemez görüşmeme gibi bi durumumuz olamaz kardes eşleriyiz kayınvalidem sanki bişiyler biliyo gibi kardes eslerısınz birbirinize düşmenize izin vermem görmiyim duymiyim falan diyo

tabi küçük olarak benim idare etmem lazım ya o eski ben yeniyim ya aramızda var 10 yas yapmacık yapmacık hareketler valla battımı batıyo daha gecenlerde emrivaki yaparak götürdürler cok sinir oldum boş boş öldürdüm zamanımı geldim off ne sıkıcı dönemler

idare falan etme benim eltim bana ilk geldiklerinde ben konuşmayan insan sevmem şöyle sevmem böyle sevmem kaynanamda onun huyu o sen fazla üstüne gitme iki kardeş kavga eder alttan al he de falan bende tamam dedim yaşımda küçüktü aaa eltim benim iyi niyetimi suistimal üstüne suistimal kocasıyla tehtitler falan en son bir lafı bakar kocama birşey derim işin biter dedi o an tamam dedim şimdi tavrım çok nettir sende kesinlikle kendinden taviz verme neysen o ol

idare falan etme benim eltim bana ilk geldiklerinde ben konuşmayan insan sevmem şöyle sevmem böyle sevmem kaynanamda onun huyu o sen fazla üstüne gitme iki kardeş kavga eder alttan al he de falan bende tamam dedim yaşımda küçüktü aaa eltim benim iyi niyetimi suistimal üstüne suistimal kocasıyla tehtitler falan en son bir lafı bakar kocama birşey derim işin biter dedi o an tamam dedim şimdi tavrım çok nettir sende kesinlikle kendinden taviz verme neysen o ol

evet olmayacak şeyler değil ki ben daha nişanlıyım tam giremedim aileye ama şuan susmaları oynuyorum kayınvalidem falan görüyo durumu hatta öyle bi an oluyoki kayınvalidem ikimizide konusturmaya calısıyo laf atıyo ortaya falan 2 eltinin paylasamadıgı şey ne olabilir sence ??

Belki aranızı bozan kaynanadır sana farklı konuşuyor ona farklı

allah herkese benim eltim gibi nasip etsin.... o kadar iyi anlaşıyoruz ki anlatamam... 8 senedir bozulmayan bir dostluk bizimkisi.... daha nice nice seneler görmek nasip etsin eltimle bana..... darısı başınıza....

aynı tavırları österen benimde eltim var.. ilk zamanlar cok üzlüyordum tavırlarına ne kdr sessiz olsada benı kıskandıgına dair cok acıgını yakalamıstım.. kımseyle kötü degildim ve eltimle kötü olmamaız canımı fevkalade sıkıyordu.. cok üzüntülü zamanla yaşadım bu yüzden ama takmıyorum artık ... sende dene olmazsa ugrasma.. ne halı varsa görsün de..
insanın kendıne yapmasından öteye gecmiyor.. çeken biri olrk tavsiyem budur.

evet olmayacak şeyler değil ki ben daha nişanlıyım tam giremedim aileye ama şuan susmaları oynuyorum kayınvalidem falan görüyo durumu hatta öyle bi an oluyoki kayınvalidem ikimizide konusturmaya calısıyo laf atıyo ortaya falan 2 eltinin paylasamadıgı şey ne olabilir sence ??

ben o sorunun cevabını 10 senedir bulamadım canım ya ama şunu anladımki kendinden asla taviz verme taviz verilecekse iki tarafta vermeli tek tarafla olmuyor benim iyi niyetim hep zayıflık olarak algılandı o yüzden tavrını baştan koy kayınvaliden iyi niyetli olabilir ama seninle değil onunla konuşmalı

ya bnce o kısknıyo seni seni aile ile kötü yapıp dışlıcak bn iyi bilirim bunları bizimde zaten bonba ne zamn patlıcak die bekliyodum patladı şkerim hemde nedensiz yere zayıf nokta kolluyodu aman istediğini yaptı artık bi kaç hafta rahtızz eşimleolumunekankayizsmile:lepi:

Back