Eltimle aramda görünmeyen duvar var!!

ya işte kıskanclık değil de ne bu yok valla sıcaklık yaratmaya calısanda olmuyo bende her gittiğimde bi köşede oturup geliyorum

ya işte kıskanclık değil de ne bu yok valla sıcaklık yaratmaya calısanda olmuyo bende her gittiğimde bi köşede oturup geliyorum

aynı teyzemin kızıyla benim aramdaki yaşananlar......aramızda bir duvar var ama ben i hep yalnız bırakmaya çalışır laf atmaz konuşmaz pek hakkında geliom ama yinede herkez üzülüo bizim bu halimize

Sıcaklık yaratmıyorum artık çünküü nafilee yaa. ben elimden geleni yaptım diyorum artık... nişanlım buraya gelince melek gibi oluyo ve bizimle gezmek istiyo hadi gel desek peşimize takılacak yanii , ne alsam moralimi bozuyo... ayyyy benden uzak Allaha yakın olsunn.

aynı teyzemin kızıyla benim aramdaki yaşananlar......aramızda bir duvar var ama ben i hep yalnız bırakmaya çalışır laf atmaz konuşmaz pek hakkında geliom ama yinede herkez üzülüo bizim bu halimize

bizdede o konusmayınca ben suratımı asıyorum haliyle hemen devreye kayınvalidem giriyo o konusturmaya calsııyo ya aslına bakarsan herkes farkında durumun ama yapacak bişiy yok ya bikeresinde kayınvalidem kahvaltıya cagırdı hem beni hem onu akşam oldu ben evime gececem oda bende alısverıs merkezine gidicem dedi hemen kayınvalidem senide götürsün dedi neyse gittik 1 saat gezdık sonra demezmı sen gitmek ıstersen gıdebılırsın ben bıraz daha gezıcem kalakaldım oldugum yerde tabi hemen çıktım o merkezden

bi derdi mi var acaba? beni silahla zorlasalar yalnız kalmam koca avm de, canım sıkılır :))

cok kırılgan oldugun ıcın bu durum senı rahatsız etmıs sen ona deger verme sonucta evlendıgınızde evınız yolunuz ayrı olacak,sen nısanlınla mutluluguna bak o sana karsı ıyı olsa ne olurkı ,bosver uzme tatlı canını.

belkide evimiz köyümüz yakında olsa aynı bina değil hiç değilse hepimiz calısan insanlarınz ortamlarımız farklı arada bi görüşsekte sadece bi kaç saat katlanmak durumundayım

çoookk doğru bi söz.. benim tek tesellim onun başka ilde olması.yoksa çok üzülüyorum,aynı senin gibi kendimi paralıyorum. :umursamaz:

açıkcası sana tavsiyem o sana yaklaşmadan yakınlık kurmaya çalışmadan sen onun üstüne gitme çünkü bu aileye yeni giren sensin ve onun sana bu konuda yardımcı olması gerekir ki tanıştığınız takındığı tavır kişiliğini göstermesi açısından gayet iyi bir done. sen kendinden emin ol yeter. yoksa pasifloralara yakında başlarsın...

yok zaten artık oluruna bıraktım kafamada takmıyorum bi elti yüzünden psikologluk olmak istemem tabiki

ya hiç sormayın şu eltileri 3 yıllık evliyim ilk yıllar benimle hiç konuşmazdı ve önceden tanışmamıza ragmen eşimle öğrencilik yılarından beri tanışıyoruz oda beni tanıyo ama evlendikten sorna 1 yıl nerdeyse doğru düzgün konuşmadık biraz kıskançlık ypıyo kayınvaliden bana daha çok ilgi gösteriyo bana hiç olmayan kzım flna dedikçe iyice bozuluyo ben ne alsam aynısını alıyo aynı çocuk gibi yeni araba aldık mesela hemen eşimin ağbisinin başını etini yedi yeni arabayı değiştirmek için ama şu son aylarda bi değişti galba anladı onun mırın kırınlarının kimseyi takmadığını yüzü sarkıtınca eline bişi geçmediğiini aslında onunla aram iyi olabilir herşeyimi anlatsam dertleşsen fenamı olur bi düşünün bir abla nasiyatı gibi ban bilgi verse ama kendi seçimi böyle yaptıkça aileden bizden kendini soğutuyo ama umarım zamanla geçicektir.

yok bacım öyle insanlar ablalık yapmaz benim ki aileye karsı iyi de benımle bişiyi var belkıde tanımıyo o yuzden temkınlı yaklasıyo anlamadım valla boşver böylesi daha iyi olucak emin ol sen yinede dikkatli ol değişti diyip aldanma huzurun kaçmasın canım ben artık o nasıl davranıyosa öyle davranıyorum soguksa soguk konusuyosa konusuyorum

benim eltim de konuşmuyor,hiç tartışmamız olmadı..çok soğuk davranıyor..evlerine hiç gitmedik,davet etmediler...bize de gelmediler..sadece bir kaç kez kayınvaldemde bir araya geldik..o da bir kaç kez...Amannn hiç de dert etmiyorum valla..Kendi bilir..Ortada fol yok yumurta yokken böyle...umursamıyorum...eğer ilerde sorun çıkartacaksa, yüz göz olacağımıza uzak dursun hanfendi daha iyi...:dilcikar:

ayy aynı ben ve sanırım ilerdeki halim hahaha ne alıpveremedıklerı neyse artık anlamadım bizde nişan yapalı 3 ay oldu toplasan 3 kez görüşmedik aman üstüne düştükce bi tarafları kalkıyo boşver nabza göre serbet vermek lazım-tatlicadiarzu-

Topik çok hoşuma gitti yaa. Bende de var 1 tane elti. Eşimin abisi eşimi hiiiiiç çekemez eltimde öyle tabi. Tabi benim kaynana da fena. Onlar başka ildeler çok şükür.
Mesela buraya geldi diyelim bize bişey aldı ((pek aldığı görülmemiştir ya neyse)) hemen köye gidince s........... ya (eltime) para veriyimde oda alsın. Yav kadın burda alınan şeyi oraya söylemene ne gerek var.. Orda alınan hiiiiçbirşeyden bizim haberimiz olmuyor, onların burdakinden niye haberi olsun ki. Bu huyları acayip sinirimi bozuyor. Eltimin 1 çocuğu var ve başka istemiyordu. Ben 3 yıllık evliyim o 7 yıllık. Ben doğum yapınca oda hamile kaldıalsanaalsanasmile. Telefonla bile olsa ayda bir ancak görüşüyoruz. Amaaaaaann hiçde dert değil. Benim onlara karşı hiç kıskançlığım yoktur ama onlar bizi kıskanır çekemez.klava:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…