Eltimle aramda görünmeyen duvar var!!

Queen of the North

Kuzeyin Kızı
Pro Üye
14 Mayıs 2010
16.477
22.428
598
3 yıllık ilişkimizi nişan yaparak evliliğe doğru götürmeye çalışıyoruz fakat şöyle bir sorunum var sadece 1 eltim var görümcem falan yok ama tanıştıgımz günden beri bir türlü ısınamadık yani bence problem yok ama onun bana karsı soguk oldugunu hissediyorum aramızda en ufak bile tartısma cıkmadı ama onlara gittiğim zaman fazla konusmaz elinde tv kumandası kanallarla uğrasır hatta daha ilk tanışmaya gittiğimde ayaklarını koltuga uzatmıstı neyse velhasıl aramızda nedensiz görünmez buz dağı var ne yapabilirim kendimi sevdirmek için uğraşmıyorum ne isem o yum ama bu durum benı rahatsız ediyo hatta kayınvalideminde şöyle bir uyarısı olmustu seni çok seviyo ama pek konuşmaz onu sen konusturcaksın sakın seni sevmediğini düşünme demişti anlayamadım kıskanclık desem durumu bizden cok cok iyi ne yapmam lazım sizce neden böyle yapar bi insan ??

Aklıma ilk gelen kıskançlık. Ama bunu hissedersin. Belki kayınvalidenin dediği gibi, yapısı öledir. Peki ailede sadece sana karşımı yoksa herkesemi aynı davranıyo? Mesela nişanlına karşı nasıl?

saygısız demek ki evine ilk gelen misafirin karşısında ayaklarını uzatması ewde misafir varken televizyonla uğraşması falan.. belki seninle bi problemi yoktur yapısı böyledir ama kesinlikle saygısızmış bence çok ayıp :delphin:

ahh bu eltiler.. :delphin:
onu değiştiremezsin canım,yaptıkları her ne kadar ayıp şeyler olsa da,karşımızdaki kişinin hareketlerini değiştiremeyiz bu bi gerçek..
ancak kendi kafanda bazı şeyleri değiştirebilirsin
mesela rahatsız oluyomuşsun ya, onu hiç kaale almazsın,umursamazsın
böylece kafanda elti derdin olmaz
ama benim gibi aşırı duygusalsan, onun bu yaptıklarını kafana takmamayı nasıl başarırsın bilmiyorum

bence kiskanclik var ortada siz hissetmeseniz bile
insan yeni tanistigi birisi evine gelmisse ayagini uzatip kurulup oturmaz belkide kayinvalideniz kayinpederiniz sizi sevdi diye kisakniyordur genelde boyle olur

bencede kıskançlık başlamış nede olsa yeni gelinsin ilgi alaka senin üzerindeyse soğuk davranıyordur sana karşı zamanla düzelir belkiii
boşver şimdilik takma kafana

Aklıma ilk gelen kıskançlık. Ama bunu hissedersin. Belki kayınvalidenin dediği gibi, yapısı öledir. Peki ailede sadece sana karşımı yoksa herkesemi aynı davranıyo? Mesela nişanlına karşı nasıl?

nişanlıma ve diğer aile bireylerine karsı gayet konuskan canım ilk gittiğimde nişanlımla sohbet ettiler ben fino gibi bi köşede ilk gördüğün kişiyi tanımaya calısmak için soru sorarsın dimi yani ben öyle yaparım ama o cok farklı davrandı anlayamadım...

bence hemen kıskançlık olarak algılama.
bazı insanların yapısı böyledir.hemen ısınamaz karşısındakine kendini açamaz.
samimi olmak için acele etmene gerek yok zaten daha çok içli dışlı olursunuz.belki de böyle mesafeli olmak en iyisiymiş diyceksin ilerde belki

ahh bu eltiler.. :delphin:
onu değiştiremezsin canım,yaptıkları her ne kadar ayıp şeyler olsa da,karşımızdaki kişinin hareketlerini değiştiremeyiz bu bi gerçek..
ancak kendi kafanda bazı şeyleri değiştirebilirsin
mesela rahatsız oluyomuşsun ya, onu hiç kaale almazsın,umursamazsın
böylece kafanda elti derdin olmaz
ama benim gibi aşırı duygusalsan, onun bu yaptıklarını kafana takmamayı nasıl başarırsın bilmiyorum

ben son derece takıntılıyım neden neden diye sorgular kendi kendimi yerim kayınvalidem de bi şekilde ortayı bulmaya calısıyo idare etmeyi calısıyo akrabalarından biri olsa boşverıcemde abisinin karısı mecbur göruscez ve aynı ortama geldıgımzde kayınvalıdem sürekli kardes karısınz aranızın bozuldugunu duymayım gibilerinden şeyler söylüyo farklı zamanlarda hem onunla konusmus hem benle ona sen büyüksün ablalık yap banada sen küçüksün saygını koru amaaan zor işler ya kuma gemisi yürür elti gemisi yürümezmiş derler doğru

bence hemen kıskançlık olarak algılama.
bazı insanların yapısı böyledir.hemen ısınamaz karşısındakine kendini açamaz.
samimi olmak için acele etmene gerek yok zaten daha çok içli dışlı olursunuz.belki de böyle mesafeli olmak en iyisiymiş diyceksin ilerde belki

doğru söylüyosun mesafeli olabilir ama en azından aynı ortamda naber nasılsın diyebilmeli diye düşünüyorum

Boşver nasıl istiyorsa öyle davransın, sende fazla samimi olma,
Zaten hep bir taraf iyi niyetli ve vericidir, ezilende iyi niyetliler oluyor maalesef,
Zarar görmek istemiyorsan mesafeli davranacaksın,
Haa şöylede bir durum var, yüzüne gülüp arkandan kuyunu kazakcaksa baştan böyle olmak daha iyi.

Boşver nasıl istiyorsa öyle davransın, sende fazla samimi olma,
Zaten hep bir taraf iyi niyetli ve vericidir, ezilende iyi niyetliler oluyor maalesef,
Zarar görmek istemiyorsan mesafeli davranacaksın,
Haa şöylede bir durum var, yüzüne gülüp arkandan kuyunu kazakcaksa baştan böyle olmak daha iyi.

kuyu kazmaz diye düşünüyorum ama bellide olmaz tabi bende aksi gibi bıcır bıcırım konus de sabaha kadar konusurum tam tersi bi tip olunca karsımda afalladım haliyle :D

çok güzel bir konu açmışşsın arkadaşım... bende de aynı dert varr... nişanlım ve ailesi baaşka şehirde oturuyor eltim benim olduğum şehirde oturuyor. nişanlanalı 9 ay oldu 1 kere geldi ben bir kaç defa gitmeye sıcaklık yaratmaya çalıştım ama erteledi sonra buluşuruz vs dedi... aramaz sormaz bi eşya almaya kalksam sürekli ne gerek var alma falab diyoo yanii...

ahh canım benim napıcan dedigin gibi olucaksın neyse o olucaksın tabiki....
sorma benimde bir eltim var düşman basına ben ne alsam oda aynısını alıyo aynısını yapıyo eşimde gecenlerde dediki yengem senden sonra cok degişti kendine bakmaya basladı dediii koptummm:1:
iyi dedim az da olsa yararım olmussa ama kayınım cabuk dolan birisi oldugu için fazla söze gerek yok bende artık konusmuyorum çünkü zararı dokundugunu hissettim zaten en basından beri eşim yengem kötü sakın konusma uzak dur demişti bende tanıyım bi demiştim şimdi eşime cok hak veriyorum ve sözünü dinliyom hee kafa rahat benimde tek dilegim bu kafamın rahatlıgı....
o yüzden canım kuma kumayı cekmiş elti eltiyi cekememiş .....
herkesin yoluda bahtıda acık olsun........bana uzak allaha yakın olsun................yerimseniben

Back