• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin kiskancliklari

Ted1li

Hiç Kimsenin Acısı Seninkinden Az Değil..
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
412
1.730
28
Butun eltiler kiskancmidir acaba bilemiyorum ama bende kiskanc olanlarindan bir tanesine denk geldim işte..

Nedir bu kiskanclik anlayamiyorum.

Kayinvalidemle sarilsak kiskaniyor, kayinvalidem annemle telefonda konussa nispet yapiyorsunuz diyor.kayinvalidem bana nasil davraniyorsa eltimede o sekilde davraniyor
Kaynim beni gördügünde surat asiyor.
Varsa bir yanlisim cekip konussunlar saygida asla kusur etmedim ama neden boyle yapiyorlar anlam veremiyorum..

e kıskansın tutup kavga mı ediyor laf mu vuruyor ne yapıyor?

Butun eltiler kiskancmidir acaba bilemiyorum ama bende kiskanc olanlarindan bir tanesine denk geldim işte..

Nedir bu kiskanclik anlayamiyorum.

Kayinvalidemle sarilsak kiskaniyor, kayinvalidem annemle telefonda konussa nispet yapiyorsunuz diyor.kayinvalidem bana nasil davraniyorsa eltimede o sekilde davraniyor
Kaynim beni gördügünde surat asiyor.
Varsa bir yanlisim cekip konussunlar saygida asla kusur etmedim ama neden boyle yapiyorlar anlam veremiyorum..

ya bırak kıskansın dursun sen bildiğin gibi yaşa. onun tavrına göre mi hareket edeceksin. basit insan işleri bunlar.

Çok fazla önemsiyorsun kıskanırsa kıskansın ucunda ölüm mü var?

ne kıymetli kayınvalideniz varmış :)
bırakın kıskansın size ne zararı var ki, alışır zamanla.
Hic sormayin. Ayrimcilik yapilmiyor. Artik kayinvalidemle eltimin yaninda sarilmamaya yakin durmamaya basladik sirf eltim yüzünden

Elti icin kendinizi kisitlamayin bence. Rahatsiz oluyorsa kendi problemi...

Bizde artik eltimler kayinvalidemdeyken gitmiyoruz kvdeme.

Aile icinde adi cikti zaten benim merak ettigim butun eltiler boyle midir?
Nasıl böyle olsun allah aşkına? Böyle genelleme yapılabilir mi? Alenen kıskanmıyorlardır bir kere diğer eltiler ama sevmez yani eltiler birbirini bu bir gerçek

yoo benim eltimin ağzı var dili yok. olsa da ben o dili kopartırım dil mil kalmaz zaten :D
şaka bir yana o da çok hanımdır ben de kimsenin hayatına iç işlerine dış işlerine kısaca kimsenin işine karışmam. görüştüğümüzde arkadaş gibi takılırız. zaten eltilik müessesesi diye bir şey de saçma. arkadaş olmalı insanlar.

bütün eltiler böyle değildir ama sizinki de bi garip k.valideye sarılma şeysi çok garip

kendimi o konuma oturtamadım

eltimle k.valideme sarılma kavgası yaptığımızı düşünemedim :KK53:

yoo benim eltimin ağzı var dili yok. olsa da ben o dili kopartırım dil mil kalmaz zaten :KK70:
şaka bir yana o da çok hanımdır ben de kimsenin hayatına iç işlerine dış işlerine kısaca kimsenin işine karışmam. görüştüğümüzde arkadaş gibi takılırız. zaten eltilik müessesesi diye bir şey de saçma. arkadaş olmalı insanlar.
Bende oyle olalim isterdim ama malesef. Bildigin 2 dusman gibiyiz

bütün eltiler böyle değildir ama sizinki de bi garip k.valideye sarılma şeysi çok garip

kendimi o konuma oturtamadım

eltimle k.valideme sarılma kavgası yaptığımızı düşünemedim :KK53:
Bencede sacma ve garip bu yuzden actim konuyu zaten cok enterasan :KK15:

Back