• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimi kıskanıyor muyum lütfen yardım edin

hasretdolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
403
169
103
35
Kendimi çok kötü hissediyorum eltimi çok seviyorum ama kayınvalidem hep Bi ayrım yapıyor sanki.. Bu da bende ister istemez kıskançlık hiisine kapılmama neden oluyor.. Bi kaç örnek vereyim eltime gitti misafirliğe iki ay kaldı dönüç yolu bizim şehirden geçiyordu bize uğrayıp bir gün bile kalmadı..benm üç çocuğum oldu Bi tane bile hediye almadı eltim hamile doğum yapınca ona kolye alacak olduocuk doğurduğu için☹️mesela erzak gönderiyor onlara kargo ile onlar doğu da oturyor 20saatlik mesafe de.. Biz altı saatlık mesafedeyiz bize hiç kargo ile bişey göndermez.. Üstelik biz yılda en fazla iki defa gidiyoruz kayınvalideme eşim özel sektörde olduğu için izni pek olmuyor.. Halbuki kaynım uzakta olsa memur olduğu için daha sık gelir.. Yani zaten daha sık köyden eşya götürebiliyorlar.. Şimdi ben mi kıskancım yoksa normal mi böyle hissetmem☹️☹️☹️

Çok üzülüyorum kıskanç Bi insan olmak istemiyorum ama ister istemez bu durumlar çok aşırı canımı sıkıyor.. Üstelik ben kayınvalideme çok iyi davranırım hergün mutlaka ararım ama eltim hiç aramaz anca kayınvalidem arar onları haftada bir.. Yine de neden ben ikinci planda gibiyim ☹️☹️

Evet anlattığınız durum insanın canını sıkabilir. Ama kafanıza takmayın bence. Mühim olan sizin evinizde eşinizle olan huzurunuz. Size kv nizin bir kötülüğü dokunmuyorsa ne güzel işte. Sürekli arasaydı, gelseydi, daha yakın olsaydınız belki sorunlar çıkacaktı. Bazen mesafe iyi oluyor.

Niye hergün arıyorsunuz?
Aranız kötü olmasın elbette ama iyi olmak adına ekstra bir çabaya gerek yok bence. Böyle olunca beklenti de yüksek oluyor.
Ayrım kısmı ise sizden önce eşinize dert olmali, o dert etmiyorsa boşverin.
Kimseye hakettiğinin fazlası da ilgi göstermeyin.
Gelip niye kalmadı diye dert etmenizi de hiç anlamadım.:işsiz:

Çok üzülüyorum kıskanç Bi insan olmak istemiyorum ama ister istemez bu durumlar çok aşırı canımı sıkıyor.. Üstelik ben kayınvalideme çok iyi davranırım hergün mutlaka ararım ama eltim hiç aramaz anca kayınvalidem arar onları haftada bir.. Yine de neden ben ikinci planda gibiyim ☹☹
Çifte standart yapıyor . Benim kvalidemin kardeşi olmalı seninki :)
Aynısını bize de yapıyor 3 eltiyiz , meselâ bana bi şey aldığında Ayşeyle Fatmaya söyleme der , onlara aldığında da aynısını söyler , ya hepimize birden al ya da hiç alma derim , en son tunik almıştı bana , Ayşeyle Fatmaya söyleme aldığımı dedi , almadım tuniği , onlara da alsaydın dedim almadım .

Kayınvaliden 2 ay da sende kalsa mutlu mu olacaktın
Ya şöyle daha önce ben çalışırken bakıcı bulamadık kayınvalideme yalvardım bakar mısın diye bakmadı ben uzun süre kalamam falan diye bahaneler uydurdu.. Üstüne orada sebepsizce iki ay kalması beni üzdü

Diyelim ki ikinci plandasın diyelim ki onu daha çok seviyo ne önemi var herkes herkesi sevmek zorunda değil, ne görüyosan sende öyle davran olsun bitsin hiç anlamıyorumki böyle delicesine beklentisi olan insanları ya oğlu sorun etmiyoken siz kimsiniz? Salın bi insanları ya

Ya şöyle daha önce ben çalışırken bakıcı bulamadık kayınvalideme yalvardım bakar mısın diye bakmadı ben uzun süre kalamam falan diye bahaneler uydurdu.. Üstüne orada sebepsizce iki ay kalması beni üzdü
Tamam sen takılma bence illa ki eşinde görüyordur bunları işleri düştüğünde ona göre davranırsınız siz de
Onun dışında doğum hediyesiymiş arayıp sormuyormuş benim umrumda bile olmaz

İçinden geliyodur sana gelmiyodur ki hadi bunlar kötü ihtimal diye diyorum da nolcak öyle olsa bile eşin değil o senin farkına var bunun mesele yapılacak şeyler değil

Çifte standart yapıyor . Benim kvalidemin kardeşi olmalı seninki :)
Aynısını bize de yapıyor 3 eltiyiz , meselâ bana bi şey aldığında Ayşeyle Fatmaya söyleme der , onlara aldığında da aynısını söyler , ya hepimize birden al ya da hiç alma derim , en son tunik almıştı bana , Ayşeyle Fatmaya söyleme aldığımı dedi , almadım tuniği , onlara da alsaydın dedim almadım .
Shshshhs 😅😅😅😅😅

Back