Ben özelini anlatsın falan demiyorum zaten. Bundan sonra nasıl davranmaliyim diye sordum bu saldırganliginizin sebebi nedir acabaKusura bakmayın da burada tam olarak neyi anlamadınız? Mesaj yazıp çekmiş yani vazgeçmiş işte o konuyu konuşmaktan. Özeli sonuçta. Bu kadar.
Ben özelini anlatsın falan demiyorum zaten. Bundan sonra nasıl davranmaliyim diye sordum bu saldırganliginizin sebebi nedir acaba
Tesekkur ederim sadece kötü hissettim bir an yani keske bilmeseydim bu bilgiyi dedim rahatsız oldumSöylediğine pisman olmus olabilir o yuzden silmistir neden bu kadar taktiniz ayrica esiniz hakli karismayin snra kotu siz olursunuz
Bu cevabınız için teşekkür ederimMesaj yazıp sildi diye davranışınızı değiştirmenize gerek yok. Olmamış gibi devam edebilirsiniz.
Gerçekten kendisinden hiç incinmedim o anlamda kotu bir hissim yok . Sadece bu konuda yani rahatsız oldum eşimin sen karışma birak demesi üzerine kendimi kötü hissettimTanımadan yorum yapmak yanlış olur kimi insan var bire bin ekler de konuşur, kimi insan var karşısındakine güvenmediğinden çekimser kalır ama bir yanı dertleşmek ister. sizin önceliğiniz eltilikten önce eşlik görevi olduğundan eşinizi dinleyin vardır bir bildiği. sonuçta en çok iyiliğinizi eşiniz düşünür. bir de her ne olursa olsun yazdıklarında %100 samimi de olsa yarın aranız bozulunca ilk sizi yumuşak karnınızdan vuruyor insanlar artık. o yüzden bence de çok da konu detaylarına girmemeniz sizin hayrınıza neticede bazı şeyleri biliyor olmak da sorumluluk. ben de eltimi çok severdim her gün ama her gün dertlerini dinler olumlu yönlendirmeye çalışırdım huzuru bozulmasın diye. gene de aramızda olan ufak bir pürüzde koşa koşa beni kayınvalideme kötüledi
Yeni üye de değilsiniz, silince banlanacağınızı ve konunun geri geleceğini bilmiyor olamazsınız.Birkac kişi yorum yaparak katkıda bulundu tesekkur ederim
Aa bilmiyordum. Ben ilk defa konu sildim o da yazanların yorumları yeterli geldi o yüzden meşgul etmemek için ben hep yorum yazıyordum genelde azkonum var daYeni üye de değilsiniz, silince banlanacağınızı ve konunun geri geleceğini bilmiyor olamazsınız.
Aa bilmiyordum ben gerek kalmadığı için silmiştimMune konunuz geri gelecek, konu silmek yasak.