Eltime mesaj atmalımıyım?

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.366
Puanlar
133
Eltim aradı hal hatır sormak icin .bu arada nişanlıyım evli degil.eltimle aramızda 2 saat mesafe var .bizim taraflara gelebilermiş bize de ugrayabilirlermiş .işi olmasa da oylesine gezmeye de gelebilirmiş bende geldiginizde haber verin mutlaka beklerim falan dedim simdi mesaj atmam gerekiyor mu gelecekmisiniz noldu sizin iş falan diye ?

Evet bence gereksiz.
Yanliş anlamayin ama...fazlada yüz vermeyin...

Evet bence gereksiz.
Yanliş anlamayin ama...fazlada yüz vermeyin...
Herkes öyle diyor ya yüz göz olmayın diyor bencede bayramda gelip gelinlerini görmediler bile simdi gezmeye geliyormuş gelirse gelsin bak gaza geldim :) sagoll canım

Yani...bence fazla yüz verme.

Iyilikden genelde maraz dogar...

Bende nisanliyim bende sadece doğum ve bir kac zor zaman dışında konusmadim.
Sehir dışındalar ikisi de zaten..
Geldiklerinde de bize geldiler bende onlar geldigi icin kayinvalideme gittim. küçük eltiye onu bile yapmadım. :) gerek yok o kadar samimiyete. evlenince olur gider..

Bende nisanliyim bende sadece doğum ve bir kac zor zaman dışında konusmadim.
Sehir dışındalar ikisi de zaten..
Geldiklerinde de bize geldiler bende onlar geldigi icin kayinvalideme gittim. küçük eltiye onu bile yapmadım. :) gerek yok o kadar samimiyete. evlenince olur gider..

Yok ondan degil hani kadın geliriz dedi ya benim davet etmem gerekiyor mu diye sordum sonra arkamdan beni kötülemesin

Eltim aradı hal hatır sormak icin .bu arada nişanlıyım evli degil.eltimle aramızda 2 saat mesafe var .bizim taraflara gelebilermiş bize de ugrayabilirlermiş .işi olmasa da oylesine gezmeye de gelebilirmiş bende geldiginizde haber verin mutlaka beklerim falan dedim simdi mesaj atmam gerekiyor mu gelecekmisiniz noldu sizin iş falan diye ?

Aran iyiyse tabi ki ara görüş... İletişim önemli sonuçta

Yok ondan degil hani kadın geliriz dedi ya benim davet etmem gerekiyor mu diye sordum sonra arkamdan beni kötülemesin

Bırak kötülesin. FAzla samimiyet iyi değil. Siz zaten "gelince haver" beklerim tarzı mesaj atmışsınız. yüz göz olma değmez her insana. üzerine düşersen şımarır sonra yanarsın valla:) kurtulamazssın

Vallaha canım sormana gerek yok gelmek isteyen gelir davete hacet yok, çok fazla değer verme benden söylemesi

Back