- 16 Temmuz 2014
- 131
- 36
- 123
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var eltime ev hediyesi olarak ne alacagima karar veremedim. Esim zaten bu konularda cok ilgisiz ona gore cok gereksiz. Bernardodaki kalhvalti takimlarini begeniyordum hosuna gider diye dusundum ama kahvalti aliskanligi yokmus tatile ciktigimizda ogrendim kullanamayacagi birsey almak istemiyorum. Telefonda sordum eksiginiz ne kaldi ihtiyaciniz olan birsey almak istiyorum dedi yok birsey istemiyoruz diyor utaniyor yani yeni evliler mutlaka eksikleri vardir.
Kahvalti takimini iptal edince tantitoniden ivir zivir seyler mi alsam dedim kek kalibi tutacak tepsi fanus kasiklik cezve frenchpress kesme tahtasi acacak sufle kaplari tuzluk biberlik gibi
Yoksa english home veya madame coco gibi bir yerden nevresim takimimi alsam
Veya boyner essensoda tava tencerelerde cok indirim setmi alsam bunlar cok mu vardir hediye gelmistir
Tum onerilere acigim eltim 25 yasinda calisiyor ve pembeyi seviyor kahvalti aliskanligi yok.
200lira belki biraz daha gecebilecegim bir butcem var. Tantitoni tam benlik renkli civil civil oda sever diye dusundum ve birsuru sey almis oluyorum. klasik seyler benim hosuma gitmiyor onlarin evide bizimki gibi cok spor onunda hosuna gitmeyebilir. Siz olsaniz nasil birsey alirdiniz acil tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kahvalti takimini iptal edince tantitoniden ivir zivir seyler mi alsam dedim kek kalibi tutacak tepsi fanus kasiklik cezve frenchpress kesme tahtasi acacak sufle kaplari tuzluk biberlik gibi
Yoksa english home veya madame coco gibi bir yerden nevresim takimimi alsam
Veya boyner essensoda tava tencerelerde cok indirim setmi alsam bunlar cok mu vardir hediye gelmistir
Tum onerilere acigim eltim 25 yasinda calisiyor ve pembeyi seviyor kahvalti aliskanligi yok.
200lira belki biraz daha gecebilecegim bir butcem var. Tantitoni tam benlik renkli civil civil oda sever diye dusundum ve birsuru sey almis oluyorum. klasik seyler benim hosuma gitmiyor onlarin evide bizimki gibi cok spor onunda hosuna gitmeyebilir. Siz olsaniz nasil birsey alirdiniz acil tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.