-
- Konu Sahibi benim havinim 15
Allah razı olsun bacım. Konuyu okuyamadım senin yazdıklarına göre yorum yapıcamÖzet geçiyorum: eltisiyle arası iyiymiş de sonradan kötü olmuş. Görümceleri doğumda hiç yardım etmemiş çocuk ağlarken bile bakmamışlar, uyduruk temizlik yapmışlar. Koca geceleri eve gelmiyor, para da yok, koca bunu çok dövmüş de filan...Neresinden tutsan elinde kalan bir hikaye...Doğruysa anlatılanlar tamamen cahillik işte...
Ben ayriyim zaten gerci evde ben oturuyorum kendi esyalari alip gitti bunlar sadece icimde kalanlarhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...eyin-de-icim-rahat-etsin-biktim-artik.875260/
Kuzum sen daha 1 Hafta önce konu acipda, kocami evden gitdi....arkadasida tasindi....ayriliyoruz vs. vs. vs. dememismiydin.
dalgami geciyorsun burdaki insanlarla???
ILK KOCANLA OLAN SORUNLARI CÖZ...DAYAK YEME MESELA....SOOOOOOOOOOOOOOOONRA ELTI---GÖRÜMCE----KAYINVALIDEYLE UGRAS
Ayriyiz ztn cnm kac gun once son nokta konuldu ama bosanma henuz gerceklesmis degil cunku yeni bitirmeyi dusunduk ve cocuk istemeyerek oldu supriz gibi oldu yani beklemiordumAllah razı olsun bacım. Konuyu okuyamadım senin yazdıklarına göre yorum yapıcam
Konu sahibi sen neresindesin bu işin, etkisiz elemansın heralde. Dayak yediğin adamdan ne diye çocuk yaptın. Adam geceleri fink fink nerde geziyo aldatıyodur bu seni, bunları yapan adam yüzde yüz başka kadınada gidiyodur. Boşanmak diye bişey var, düşünürmüsün? Yoksa yok ben hayatımı böyle harcıcam mı diyosun? Ailene anlat çek git bu adamın evinden.
Anladım o peki bitirmeylim ben düzelicem gibi şeyler diyomu dicem ama öle bişe yok anlaşılan. Kendin için en iyisini yaparsın, böle bi insana ömrünü harcamaAyriyiz ztn cnm kac gun once son nokta konuldu ama bosanma henuz gerceklesmis degil cunku yeni bitirmeyi dusunduk ve cocuk istemeyerek oldu supriz gibi oldu yani beklemiordum
Asil ne varsa burda var turkiiye cok ii valla burda ne iyi diyebiliyorsun biri icin nede kotu bir sey birbirlerine oyle hemen anlatirlar ama nasil anlatirlar o kisi ii bir sey demesine pisman olur gidip kotu sekilde anlatilir ve ben artik takmicam kim ne yaparsa yapsin kizimla hayatimA bakicamAlmanya'da bile türklerin elti görümce rezilliği,cahilliği..Allah sonumuzu hayır etsin
Asil ne varsa burda var turkiiye cok ii valla burda ne iyi diyebiliyorsun biri icin nede kotu bir sey birbirlerine oyle hemen anlatirlar ama nasil anlatirlar o kisi ii bir sey demesine pisman olur gidip kotu sekilde anlatilir ve ben artik takmicam kim ne yaparsa yapsin kizimla hayatimA bakicam
...