- 26 Ağustos 2023
- 1.677
- 3.149
- 53
- Konu Sahibi Delirmekuzereyim
-
Evet aynı düşüncedeyim okundu yapmadan sildim msjiniEltiniz size yazmadı siz de öyle bir mesaj görmediniz. çoçuguma hayırlı olsun demeyi akıl edemeyip kandilimi kutlaması hiç samimi ve iyi niyetli değil.
En doğrusunu yapmışsınKizlar eltim evlendik evleneli hicbirseye hayırlı olsun demedi sürekli açığımı aradi bunu herkesten duydum olmamis seyleri de uydurup olmus gibi anlatti bu kadinla aramda 16 yas var annemle yaşıt yasina uygun davranmiyor bi dönem yaklaştı sonra araba aldik diye siz aldiniz biz alamadik vs diye ortalik karistirdi esimle abisi ondan sebep tartıştılar sonra abisi ozur diledi beni aradi en son bebegim dogdu ona kaynim hayırlı olsun dedi eltimden tık yok.. Umursamadim da çokta lazım degil bugün hayirli kandiller canım yazmış açıkça si arada ki mesafe iyi oldu muhatap olmak istemiyorum cevap yazmadım görüldü de yapmadim siz olsaniz ne yapardiniz??
Mesafeli bir şekilde sen de hayırlı kandiller de geç, uzak durmaya devam et ...Kizlar eltim evlendik evleneli hicbirseye hayırlı olsun demedi sürekli açığımı aradi bunu herkesten duydum olmamis seyleri de uydurup olmus gibi anlatti bu kadinla aramda 16 yas var annemle yaşıt yasina uygun davranmiyor bi dönem yaklaştı sonra araba aldik diye siz aldiniz biz alamadik vs diye ortalik karistirdi esimle abisi ondan sebep tartıştılar sonra abisi ozur diledi beni aradi en son bebegim dogdu ona kaynim hayırlı olsun dedi eltimden tık yok.. Umursamadim da çokta lazım degil bugün hayirli kandiller canım yazmış açıkça si arada ki mesafe iyi oldu muhatap olmak istemiyorum cevap yazmadım görüldü de yapmadim siz olsaniz ne yapardiniz??
Mesafe hayat kurtarırKizlar eltim evlendik evleneli hicbirseye hayırlı olsun demedi sürekli açığımı aradi bunu herkesten duydum olmamis seyleri de uydurup olmus gibi anlatti bu kadinla aramda 16 yas var annemle yaşıt yasina uygun davranmiyor bi dönem yaklaştı sonra araba aldik diye siz aldiniz biz alamadik vs diye ortalik karistirdi esimle abisi ondan sebep tartıştılar sonra abisi ozur diledi beni aradi en son bebegim dogdu ona kaynim hayırlı olsun dedi eltimden tık yok.. Umursamadim da çokta lazım degil bugün hayirli kandiller canım yazmış açıkça si arada ki mesafe iyi oldu muhatap olmak istemiyorum cevap yazmadım görüldü de yapmadim siz olsaniz ne yapardiniz??
Ben sürekli denk geldiğim insanlarla küs olmayı sevmiyorum. Mesafeli olurum. selam naber iyi günler gibi.Kizlar eltim evlendik evleneli hicbirseye hayırlı olsun demedi sürekli açığımı aradi bunu herkesten duydum olmamis seyleri de uydurup olmus gibi anlatti bu kadinla aramda 16 yas var annemle yaşıt yasina uygun davranmiyor bi dönem yaklaştı sonra araba aldik diye siz aldiniz biz alamadik vs diye ortalik karistirdi esimle abisi ondan sebep tartıştılar sonra abisi ozur diledi beni aradi en son bebegim dogdu ona kaynim hayırlı olsun dedi eltimden tık yok.. Umursamadim da çokta lazım degil bugün hayirli kandiller canım yazmış açıkça si arada ki mesafe iyi oldu muhatap olmak istemiyorum cevap yazmadım görüldü de yapmadim siz olsaniz ne yapardiniz??
Zaten bende küslük degil mesafe istiyorumBen sürekli denk geldiğim insanlarla küs olmayı sevmiyorum. Mesafeli olurum. selam naber iyi günler gibi.
Derdimi anlatmam,derdini dinlemem.
Denk geldiğim ortamlarda sadece selam verecek kadar muhabbet ederim o kadar. Kandil mesajınada gülen emojı tepkisi verirdim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?