Kızlar eltimle 3 yıldır konuşmuyoruz. Aramızda bir tatsızlık oldu ve karşılıklı birbirimizin hayatından çıkmayı tercih ettik. Yolumuza bu şekilde bakarken ben 3 günlük dünya için birbirimizi kırmaya değmez deyip bu küslüğü bitirmek istedim ve bir adım atıp eltimi aradım fakat sesimi duyunca yüzüme kapadı. O günden sonra eşim görüşme talep etti ailecek ama bir yerlerdeyiz deyip oyaladılar (eşimde ailesinin baskısıyla büyükleri kırmamak için adım attı) neyse canım ben üzerime düşeni yaptım rahatlığı ile yoluma kaldığım yerden devam ettim. Taki düne kadar. Dün kaynım eşimi aradı ve bizi yemeğe davet etti… Sağolsun eltim hangi ortama girse benim yakınlarıma bile gidip beni rencide edecek konuşmalarda bulundu. Hep duydum ama ben asla ve asla onun hakkında konuşmadım benim ağzımdan ona birşey gitmedi. (İftira edenler olduysa onu bilmem ama ben kimseye laf vermedim) Kini ilk gün ki gibiyken neden şimdi bizi davet etsin? Acaba onun haberi yok kaynım mı yaptı dicem ama kaynım cesaret edemez. Bilemiyorum ne yapmalı.
Son düzenleme: