• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti Problemleri

Mhendsanne89

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Selam herkese
Eltim beni gizli gizli takip ediyor taklit ediyor her konuda ama ve bu beni acayip rahatsız ediyor ne yapmalıyım önerilere açığım😔

Selam herkese
Eltim beni gizli gizli takip ediyor taklit ediyor her konuda ama ve bu beni acayip rahatsız ediyor ne yapmalıyım önerilere açığım😔
Benimde oyle konu açtım linclendim bosver takma iyi biri benim eltim ama bana aşırı takıntılı napalm kaderimiz bu diyip bağrımıza basacagiz

Selam herkese
Mizah geyik sohbetleri ne alaka konunuzla?
Ve bu kadının işi gücü yok hep sizimi takip ediyor?

Beni taklit edecek bir eltim bile yok,bu yüzden empati yapamam aslında ama olsaydı pek umrumda olacağını sanmıyorum 😂.

Benim var bildiğim ve yaşadığım halde aynı şeyi düşünebiliyoruz. Bazılarına fazla anlam ve önem yüklüyorlar. Gerek yok ya 😂

Ya detayı bi anlatsam ağzınız açık kalır aynı şehirde bile değiliz sosyal medyasını takip etmiyorum sözde o da beni etmiyor ama neler neler 😭

Kız boşver ya ölümlü dünya bırak o da öyle eğleniyorsa mutlu oluyorsa öyle yapsın 🤣

Back
X