Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eltiden başka uğraşınız yok mu?Kızlar şimdi benim bir eltim var ne ben onu ne o beni sevmiyoruz ben evleneli 1 yıl oldu oda bu yazın evlendi yani aramızda 1 yıl var ben benim daha çocuk yok ama yani belli istiyoruz oluşmadı daha işte mecbüriyetten falan görüştüğümüz zamanlar daha bekardı sormuştu bebek düşünüyoruzmusunuz diye bizde evet demiştik nasipse falan demiştik sonra işte evlendi falan ben kadın doğuma gidiyorum duymuş bunu kayınvalideden bana bişey demedi işte bu çalışıyor borçları var onları ödemek için 1 2 yıl çalışacak yaşına 33 34 falan ablam hepimizden eşinden bile büyük neyse işte herkese bebek düşünmüyorum 1 yıl falan diyor ben hiç sormadım sormam da böyle şeyleri geçen karşılaştık baba bebek yok mu dedi yok dedim istiyormusunuz kadın doğuma gidiyormuşsun dedi bende sinirlendim evet gidiyorum dedim ama aşırı sinirlendim biz düşünüyoruz dedi bende hayırlısı yaşın ileri yaş düşün tabi dedim normalde demem böyle bilet ama çok sinirlendim bu çok bozuldu yaşı küçük olanın da olmuyor dedi burda bana laf soktu bende aynen dedim şimdi olay şu ki bunların 500 k borcu var yani 1 2 sene çalışmak zorunda kaynım bebek düşünmüyor malüm borçlardan dolayı aslında eltimde herkese düşünmüyorum diyip bana düşünüyorum dedi amacı beni strese sokmak kimin olursa ilk torun olacak bunun derdine düştüğünü sanıyorum alttan altta benim olmuyor diye sevindiğini düşünüyorum hadi bi konuşalım bu durumu
Yok tek derdim eltimEltiden başka uğraşınız yok mu?
Konuşmak için anlaşmak lazım, siz kendi yazdiğınızi anlayabiliyor musunuz ?Kızlar şimdi benim bir eltim var ne ben onu ne o beni sevmiyoruz ben evleneli 1 yıl oldu oda bu yazın evlendi yani aramızda 1 yıl var ben benim daha çocuk yok ama yani belli istiyoruz oluşmadı daha işte mecbüriyetten falan görüştüğümüz zamanlar daha bekardı sormuştu bebek düşünüyoruzmusunuz diye bizde evet demiştik nasipse falan demiştik sonra işte evlendi falan ben kadın doğuma gidiyorum duymuş bunu kayınvalideden bana bişey demedi işte bu çalışıyor borçları var onları ödemek için 1 2 yıl çalışacak yaşına 33 34 falan ablam hepimizden eşinden bile büyük neyse işte herkese bebek düşünmüyorum 1 yıl falan diyor ben hiç sormadım sormam da böyle şeyleri geçen karşılaştık baba bebek yok mu dedi yok dedim istiyormusunuz kadın doğuma gidiyormuşsun dedi bende sinirlendim evet gidiyorum dedim ama aşırı sinirlendim biz düşünüyoruz dedi bende hayırlısı yaşın ileri yaş düşün tabi dedim normalde demem böyle bilet ama çok sinirlendim bu çok bozuldu yaşı küçük olanın da olmuyor dedi burda bana laf soktu bende aynen dedim şimdi olay şu ki bunların 500 k borcu var yani 1 2 sene çalışmak zorunda kaynım bebek düşünmüyor malüm borçlardan dolayı aslında eltimde herkese düşünmüyorum diyip bana düşünüyorum dedi amacı beni strese sokmak kimin olursa ilk torun olacak bunun derdine düştüğünü sanıyorum alttan altta benim olmuyor diye sevindiğini düşünüyorum hadi bi konuşalım bu durumu
İnanın çok belli oluyorYok tek derdim eltim
Türkçe biliyorsanız anlayabilirsiniz bilmiyorsanız belediyenin halk evleri ücretsiz veriyorKonuşmak için anlaşmak lazım, siz kendi yazdiğınızi anlayabiliyor musunuz ?
Evet evet napayım başka uğraşım yokİnanın çok belli oluyor
O zaman siz hemen üyelik oluşturun. Zira Türkce yazım kurallarına hakim değilsiniz. Konu bütünlüğü zaten hak getire.Türkçe biliyorsanız anlayabilirsiniz bilmiyorsanız belediyenin halk evleri ücretsiz veriyor
biz “ilk torun doguranlar” cok ozel bir tarikatin uyesiyiz. Her yil bir araya gelip ayin yapiyoruz :) eyes wide shutİlk torun olsa ne olacak bir ayrıcalığımı var
Ona göre var ki yarışa girmiş bizden önce yapabilmek için eşinden büyük olması normal ama ben şeyimi sevmediğim için bana herşeyi anormal geliyorEşinden büyükse ne olmuş yani. Bırakın da borçlarını, ne zaman bebek yapacaklarını kendileri düşünsünler. İlk torun olsa ne olacak bir ayrıcalığımı var
Valla konu başlıginda betimlenen " elti" sizsiniz. Çok belli oluyor.Evet evet napayım başka uğraşım yok
Tamam hadi işine bakO zaman siz hemen üyelik oluşturun. Zira Türkce yazım kurallarına hakim değilsiniz. Konu bütünlüğü zaten hak getire.
Evet evet napayım başka uğraşım yok
Açtığınız konuya , yaptığınız yorumlara göre buradan “ paçoz elti” sizsiniz gibi görünüyor.Türkçe biliyorsanız anlayabilirsiniz bilmiyorsanız belediyenin halk evleri ücretsiz veriyor
Ben de tahta falan çıkacak sandımbiz “ilk torun doguranlar” cok ozel bir tarikatin uyesiyiz. Her yil bir araya gelip ayin yapiyoruz :) eyes wide shut
Ben zaten sevmediğimi dile getirdimValla konu başlıginda betimlenen " elti" sizsiniz. Çok belli oluyor.
Aynı yorumu yaptımValla konu başlıginda betimlenen " elti" sizsiniz. Çok belli oluyor.
Mesela neresinde gördün paçozluğuAçtığınız konuya , yaptığınız yorumlara göre buradan “ paçoz elti” sizsiniz gibi görünüyor.
Aklın yolu bir.Aynı yorumu yaptım
Kesin hamile kalırsa erkek olsun ister var zaten öyle takıntılarıBen de tahta falan çıkacak sandım