• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elti davası.. ne yapmalı :(

hozgeklc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2020
17
4
1
konu çok yanlış anlaşıldı sanırım anlatma tarzı ve olay karışıklığı. büyük eltim başta bana ablalık yapıyordu ayda 1-2 kez yanıma geliyordu görüşüyorduk. ama alttan alttan benim arkamdan konuşmuş. küçük eltim ve eşimin tüm ailesi de o senin arkandan konuşuyor deyip anlattılar. o sırada küsme sebebim o değildi ben affettim boşver onun ayıbı dedim içimden. lakin devam etti. ben herkesle mesafeli kalmaya çalıştıkça pat diye çıktı geldi. ben aman konuşmayalım dedikçe konuştu. şuan benim üzerime atıldı. o herkesin arkasından konuşuyor oldu.

Son düzenleme:
Ne ne anlattığınız belli ne ne olduğu. Aklımda tek oluşan şey bi eltinizle küsüp diğeriyle hiç konuşmazken gidip onunla diğerini çekiştirip ortalığı karıştırmışsınız.

Küçük elti büyük elti ortanca elti . Bence her şey sizden çıkmış bir ona bir ona gitmişsiniz. İnsanlar böyle şeylerle uğraşmayı ne zaman bırakacak acaba? Üzücü

Bu kadar zor olmamali geçinmek. İlla iki kisi mi samimi olacak bi üçüncü oldumu laf tasima ara bozma çabası hele erkeklere ne demeli her seyin icindeler. Bence topluca küsün görüşmenin hayirlisi bu.

Ne ne anlattığınız belli ne ne olduğu. Aklımda tek oluşan şey bi eltinizle küsüp diğeriyle hiç konuşmazken gidip onunla diğerini çekiştirip ortalığı karıştırmışsınız.
hayır benim hakkımda bi sürü şey söylenmiş ben daha yeni geldiğimde, ne kadar kötü düşüncelisiniz. ben bişey söylemediğim halde ara bozan o dendi benim için oysaki ben her sırrı saklıyordum onlar ne varsa gün yüzüne çıkarıyordu. ben sadece sen benim için böyle demişsin dendiğinde demediğimi söyledim yalanı ortaya çıktı.

Hiçbiriniz normal değilsiniz. Sürekli laf taşımalar, iki kişi bir araya gelince diğerine karşı cephe almalar falan. Ne gerek var böyle şeylere? Mesafeli ve saygılı bir şekilde ilişki kurmak bu kadar zor olmamalı.

Bu kadar zor olmamali geçinmek. İlla iki kisi mi samimi olacak bi üçüncü oldumu laf tasima ara bozma çabası hele erkeklere ne demeli her seyin icindeler. Bence topluca küsün görüşmenin hayirlisi bu.
bu ailede böyleymiş ben ikisine de diğeri için boşver alttan al kavga etme diyordum hep, bunlar hep küsmüşler bunca sene hep dedikodu yapmışlar birbirlerinin arkasından. şimdi günah keçisi beni ilan ettiler.

Hiçbiriniz normal değilsiniz. Sürekli laf taşımalar, iki kişi bir araya gelince diğerine karşı cephe almalar falan. Ne gerek var böyle şeylere? Mesafeli ve saygılı bir şekilde ilişki kurmak bu kadar zor olmamalı.
ben laf taşımadım hanımefendi. benim hakkımda söylenenleri öğrendim, benim söylemediğim şeyleri de söyledi diye göstermişler söylemediğimi kanıtladım.

Küçük elti büyük elti ortanca elti . Bence her şey sizden çıkmış bir ona bir ona gitmişsiniz. İnsanlar böyle şeylerle uğraşmayı ne zaman bırakacak acaba? Üzücü
ben ikisi ile de dedikodu yapmadım onlar yaptılar hep birbirlerinin arkasından ben aman boşver dedim hep ortamdan uzaklaştım. sadece bana söylenenler ve benim hakkımda söylenenleri söylediler yüzleştiğim bu konuydu. okumayı öğrenin de gelin.

tabir yerindeyse 2 eltinin arasinda pinpon topu olmussun surekli paslaşmışlar.

Kayınlardan biri sana kasar demis konu kapanmis falan. Seviye yerlerde.

Esine herseyi acik acik anlat. 2 eltinle de arana mesafe koy gorusme uzun sure. Bence kasar diyen kisiyle de sittin sene gorusme.

koca koca insanlarsıniz hic mi isiniz gücünüz baska dertleriniz yok Allah askina ancak biriyle kusup digeriyle kustugunuzun dedikodusunu yapmişsıniz.

Konunuzdan tek anladığım buyuk eltimle bir olaydan oturu kustum kucuk eltimle yakinlastım sonra bir olaydan oturu onunla kustum buyuk eltimle yakinlastım. tabi bu arada dedikodu gırla. Bir de isin isine esler karısmış bağrışılmıs felan.

Hepiniz kendinize ayrı ayrı mesgaleler bulsaniz iyi olur azicik uzak durun 3 elti birbirinizden.

Kayninda zerre ahlak yok ne kasarmissin ne demek !! Ne kadar iğrenç iliskiler bunlar.

Sana bir öneri eltin bal da olsa şeker de olsa mesafeni koruyacaksn. Yoksa sonuç bu

Hakliyim demissin k.bakmada sende suclusun. Birine kusup öbürünün dedikodusunj lafını tasimissin.

tabir yerindeyse 2 eltinin arasinda pinpon topu olmussun surekli paslaşmışlar.

Kayınlardan biri sana kasar demis konu kapanmis falan. Seviye yerlerde.

Esine herseyi acik acik anlat. 2 eltinle de arana mesafe koy gorusme uzun sure. Bence kasar diyen kisiyle de sittin sene gorusme.
sonunda biri anlamış.. teşekkür ederim ben de böyle yapmayı düşünüyorum.

Kayninda zerre ahlak yok ne kasarmissin ne demek !! Ne kadar iğrenç iliskiler bunlar.

Sana bir öneri eltin bal da olsa şeker de olsa mesafeni koruyacaksn. Yoksa sonuç bu

Hakliyim demissin k.bakmada sende suclusun. Birine kusup öbürünün dedikodusunj lafını tasimissisöyl

koca koca insanlarsıniz hic mi isiniz gücünüz baska dertleriniz yok Allah askina ancak biriyle kusup digeriyle kustugunuzun dedikodusunu yapmişsıniz.

Konunuzdan tek anladığım buyuk eltimle bir olaydan oturu kustum kucuk eltimle yakinlastım sonra bir olaydan oturu onunla kustum buyuk eltimle yakinlastım. tabi bu arada dedikodu gırla. Bir de isin isine esler karısmış bağrışılmıs felan.

Hepiniz kendinize ayrı ayrı mesgaleler bulsaniz iyi olur azicik uzak durun 3 elti birbirinizden.
kendi söylediklerini benim üzerime attıkları için söylemek zorundaydım bazı şeyleri? mesela sen bana salak demişsin diyor oysaki onu diyen diğeri benim üstüme atmış.

Boşuna demiyolar iki kadin bir araya gelince dedikodu bol olur diye. Hepinizin ayağına dolanmış hepiniz suçlusunuz .

Back