Şampuan ve Saç Kremleri Elseve şampuanı ve kremi

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
73
merhaba arkadaşlar kullandığım ve memnun kaldığım bir ürünü buraya yazıp herkezde faydalansın istedim.tabi herkezin saç yapısına uymaya bilir fakat ben yinede denemenizi tavsiye ederim.elsevin komple onarıcı 5 şampuandan sonra krem mutlaka kullanın size tavsiyem.çünkü günümüz koşulları saçı çok yıpratıyor bu yüzden destekleyici ürünler mutlaka kullanmak lazım benim saçım artık çok yumuşak ve sağlıklı duruyo inşallah bozulmaz saçımı bu hale çok zor getirdim.

bende elseve nem terapisinin anında bakım kremini kullanıyorum saçıma çok memnunum,düzleştiriciden dolayı baya kuruyo çünkü

krem kullanmak daha faydalı günümüzde herkez düzleştirici ve maşa kullanıyor herkezin evinde özellikle düzleştirici bağımlılık yapmış durumda çünkü hem anında güzelleştiriyor hemde kuaförden kurtulmuş oluyoruz ama işte her güzelin bir sonu var oda yıpranma bunun içinde öyle ucuza kaçim yok iyi bir şampuan şart ve krem ben bundan sonra gliss in yeni ürünlerini denicem zaten bitmiş durumda eyer ondanda memnun kalmassam elseveyle devam yaşlı bir kadın markette elseve ve glisse bakıyordu demekki bi bildiğivarmış
teşekkür size

Son düzenleme:
Ben arı sütlüsünü uzun zaman kullandım çok memnundum herkes hangi şampuanı kullanıyosun diyodu canlılık gelmiş olsa gerek Sonra markette kalmamış küçük boyu vardı o da bana yetmiyor başka şampuan almıştım bu bitince deneyebilirim belki teşekkürler paylaşım için, siyah olanını kullannmış mıydın canım Arginine direnç, o nasıl acaba onu da düşünüyorum aslında.....

söylediğin iki şampuanıda daha önce denemiştim arginine direnç uzatıyor ayrıca arı sütlüde yumuşatıyor memnundum ikisindende bişey değil ayrıca paylaşmak güzel bişey

Ben 2 şampuan kullanıyorum.Birisinde çam terebentin var diğerinde ise vitaminler.1 hafta çam terebentli olanı diğer hafta da vitaminli olan şampuanımı.Saçlarımı uzatmak için bunu yapıyorum.Çam terebentli şampuanım bitmek üzereydi ve saçımdaki boya aktığı için Elseve boyalı ve röfleli saçlar için olan şampuan+ saç kremli paketini aldım.Daha saçlarımı yakamadım.Bakalım saçıma nasıl gelecek.

Elseve arı sütü vardı hala varmı bilmiyorum, yıllardır almadım ama kokusu kendine aşık eder insanı. yumuşacık yapıyordu.. kırmızı kapaklı şu sıralar reklama çıkan onarııcı bir şampuanı var o da ilk yıkamada saçı parlatıyor resmen.. en son elseve'den arginine şampuan+krem kullandım. kremi şuana kadarki en iyi kremdi kullandıklarım arasında

Arı sütlü olan şampuanı da çok güzel.O daha çok kuru saçlar için saçıma uymasa da kokusuna kapılıp almıştım ve beğenmiştim.Kırmızı olanı ilk yıkamada bile saçlarıma iyi geldi.Kremi ve maskesi de harika.Mucizevi yağını piyasaya çıktığından beri düzenli kullanıyorum ve çok memnunum.

Elseve Arı sütlü şampuanı eskiden çok kullanırdım, bak özledim şimdi. Şampuanım bitince gidip alıcam.)

Elseve arganini ve saç kremini kullanıyorum yalnız benim cildim ve saçlarım fazla yağlı değil ama dökülme durdu yeni saçlarında çıktı ben memnunum ,tavsiye ederim epey aradım böyle bir şampuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…