• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Elseve arı sütü içerikli re-nutrıtıon

deniz_25710

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
347
1
118
Konya
bugun bir dergide reklamı vardı, elsevin re-nutrıtıon arı sütü içerikli olanın . arı sütünün saç dökülmesini önlediğini saçı beslediğini yazıyordu. acaba kullananınız var mı?

bugun bir dergide reklamı vardı, elsevin re-nutrıtıon arı sütü içerikli olanın . arı sütünün saç dökülmesini önlediğini saçı beslediğini yazıyordu. acaba kullananınız var mı?

ben yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum canım bundan önce restorex diye bitkisel bi şamouan kullanmıştım eczaneden tavsiye alarak ama daha çok dökülen saçlarım beni bu şamouanı çöpe atmaya itti.sonra penolope cruz ın bu şampuanın rekklamını yaptgını gördüm ve aldım o dökülme durdu ama yine de tamamen kesmedi. ben memnunum şampkaydirigubbakcemile2uan değiştrmekten bıktım o yüzden bitene kadar devam edicem.

teşekkürler canım yorumun için :) kullan bakalım degişmeleri yazarsan sevinirim bakalım süreç nasıl geçecek.. ben kullanmaya cesaret edemedim ters tepki verirse die

yaklasık 2 aydır kullanıyorum kokusu yumusaklıgı falan guzel ama dokulmeyı onledıgını soyleyemem
ben oyle bır etkı gormedım
elseve ın duzlestırıcı etkısı olan cok guzel suaralar cok bulunmuyor ama

teşekkürler canım yorumun için :) kullan bakalım degişmeleri yazarsan sevinirim bakalım süreç nasıl geçecek.. ben kullanmaya cesaret edemedim ters tepki verirse die

hala kullanıyorum canım elseve ru nutrıtıon arı sütü nü gayet de memnunum hatta ikinci bi şişesini aldım büyük boyuuunu ama dikkat edin 2 si bi arada olanı değil kremsiz olanı üstünde yazıyor kaydirigubbakcemile5:nazar:

ben de bu şampuanı ve kremi kullanıyorum ama öyle aman aman bir etkisi yok, sadece biraz daha fazla yumuşak yapıyor.

bu güne kadar birçok bitkisel şampuan denedim emin olun bunlarla yarışacak ölçüde.. elseve bi de çimento bakımını çıkarmış :) o da onarıcı aslında onu da merak ediyorum ama şampuan değiştrmekten çok yoruldu saçlarım arı sütünden de memnunum o yüzden şimilik bırakmıycam.dün süveri kozmetikten 6 küsüre moos un ısırgan otlu sabununu aldım saçımı yıkarken önce onla köpürtüyorum sonra durulayıp elseve i az bi şekilde sürüp köpürtüyorum ve çok bekletmeden duruluyorum kalıntı bırakmadan.şimdilik memnunum dökülmem de durdu sayılır eskiye oranla.şimdilik memnunum bu yöntemden. bir de saç derim rahatlasın diye bi de çok şampuan değiştrmekten dolayı saçımda oluşan kepeklenmeyi her ne kadar artık geçse de sona erdirmek için elidorun kepek önleyici saç derisi losyonunu kullanmayı düşünüyorum.bir de etra bakım olarak avonun bakım ampullari var onu da deneyebilirim önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum bu konuda..şimdiden teşekkürler :))

Allahım Allahım bir şampuan o kadar güzel kokabilirmi ya ! ve okadarda kalıcı!
abartmıyorum; annemde kullanmıştı ev feci şekilde mis gibi koktu.dolaştığı yerler..:31: . ozaman anladım nasıl bi harika oldugunu.
yumuşacık yapıyor. durup durup kokluyordum. ablamda söylüyordu saçın canlanmış diye :54::54::54:

Back