- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Cansu hanim.Nuray hanım sizin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cansu hanim.Nuray hanım sizin?
Cansu hanim.
Ne konuda memnun kalmadiniz bilmiyorum ama nereye kac joule ile yapilacagini cok iyi bilen biri. Her seansimda farkli ayar yapti sayesinde tuylerinden %90 kurtuldum sukur. Zaten ayrildi oradan simdi baska yerde calisiyor.cansu hanımdan ben hiç memnun kalmamıştım sizle nasıl ilgilendi
merhaba, elosa gitiniz mi?Ben oraya bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüşmeye gitmiştim ama maddi durumum elvermediği için yaptıramadım
Konuyu takipteyim memnun kalanlar var mı ben de merak ediyorum
Yok gitmedimmerhaba, elosa gitiniz mi?
kim memnun kalmamış ? yukardaki alabalık bayağı övmüş amaYok gitmedim
Memnun kalan duymadım hiç o yüzden cesaret edemedim
Kendi çevremden bi kişi hariç kimseden olumlu yorum duymadımkim memnun kalmamış ? yukardaki alabalık bayağı övmüş ama
ne diyolar peki ? benim için çok önemliKendi çevremden bi kişi hariç kimseden olumlu yorum duymadım
Ben elosa 3 seans alexe gittim ve memnun değilim. Ne genitalim ne bacağım komple dökülmedi seans sonunda tüylerin bi kısmı her seferinde kalıyor. Dökülenler de azıcık incelse de tamamen tekrar çıkıyor. Sürekli krem satmaya çalışıyorlar. Bence oldukça ilgisizler. Seanslarimi bitirip başka bi yer bulup görüşmeye gideceğim. Ücretinde değilim artık yeter ki çektiğimiz acıya değecek bi sonuc olsun istiyorum.
4. Seansta dozajı artırdığı için önceki seanslara göre daha iyi durumda :)Hala aynı durumda mısınız?
Seans ücreti ne kadardı ? Aslında orjinal alet kullanan yerlerden uygulayan da önemli demek ki.İnternette yazılan iyi yorumların hepsi palavra. Bende internet araştırmasına güvenerek gittim sonuç tam bir rezalet. Piyasanın üstünde fiyat vermelerine rağmen kandırıldım tüm vücudum için 8 seans 4 buz +4 alexandrite lazer uygulaması aldım. Sözleşmeyi imzalarken %85 sonuç alırsın Ankara'da buradan iyisini bulamazsın yalanlarını savurdular, sonuç %50 bile azalma olmadı. Eski tüylenmem tekrar başladı neredeyse aynı hale dönmek üzereyim. Kimseye önermiyorum, sokağa atacak paranız varsa gidin derim. Merdiven altı IPL cihaz kullanan bir yere de gitseniz aynı sonucu alırsınız. Çalışanları da umursamaz ve ilgisiz. Yasal haklarımı da ayrıca kullanacağım.