Lazer Epilasyon Elos lazer

Ftm22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
9
3
1
27
Kızlar merhaba lazere gitmeyi düşünüyorum Ankara da Elos lazer diye bir yer ile görüştüm ve 6 seans 1.090 lira buz ve alexandrite lazer kullanıyorlar bilgisi olan ve buraya giden var mı

Kızlar merhaba lazere gitmeyi düşünüyorum Ankara da Elos lazer diye bir yer ile görüştüm ve 6 seans 1.090 lira buz ve alexandrite lazer kullanıyorlar bilgisi olan ve buraya giden var mı
Ben oraya bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüşmeye gitmiştim ama maddi durumum elvermediği için yaptıramadım
Konuyu takipteyim memnun kalanlar var mı ben de merak ediyorum

Ben oraya bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüşmeye gitmiştim ama maddi durumum elvermediği için yaptıramadım
Konuyu takipteyim memnun kalanlar var mı ben de merak ediyorum
Anladım çok teşekkür ederim cevap için umarım birileri güzel şeyler yazar ve bizde aydınlanırız

tavsiye eden arkadaşınız memnun muydu?
Çok memnundu
Hamile kalmadan hemen önce yaptırmış hamile kalınca eksik bırakmak zorunda kalmış ama ona rağmen epey azaldı demişti
Ama paket halinde satın alındığında düşük seviye atış yapılıyormuş ki seanslar tamamlandığında bir saha gitmek zorunda kalalım diye birşey duymuştum
ZTen paket ücreti bile çok gelmişken 8 seans sonrasını karşılamak istemediğim için gitmedim
Ama bu duyduğum tamamen dedikoduda olabilir

Anladım bende görüşmeye gittim çok nezih ve güzel bir yere benziyordu doktor kontrolünde yaptıklarını söylediler 6-10 seans arası sürebiliyormuş eksta 6 seans sonrası da seans başı 200 tl civarında olur belkide bir bölgen biter diğer bölge için 200 den daha az ödeyebilirsin dediler bakalım böyle yorumları okuyorum kimi memnun kimi değil kafam çok karıştı

Ben gidiyorum. 4 ekimde 8.nci seansima gidicem. Cok memnunum. Hem calisanlardan hemde verilen hizmetten. Elit bir mekan.

Son düzenleme:
Asla inanmayin boyle bir seye. Ben 8 seanslik paket aldim. Ilk gittigimde gecen sene ekim ayiydi ve bronzdum. Haliyle yanik riskine karsi normal ayarla calisildi. 3.ncu seanstqn sonra yavas yavas yukseltti. 7.nci seansta ben yine bronzdum tabi korktu esteyisyenim yukseltemedi. 4 ekimde 8.nci seansima gidicem. Eger siz acidi uff puff derseniz haliyle onlarda yakarim diye korkuyorlat. Genelde 3.ncu seanstan sonra joule seviyesi eger bronz veya esmer degilseniz yavas yavas yukseltiyorlar.

Ge
cen sene ekim ayinda 8 seanslik paketi 2100 tl ye almistim. Tum bacak. Koltuk alti. Genital. Popo arasi. Gobek cizgisi. Hemde kampanyadan faydalandim.

Diot lazer yaptıran , bilgisi olan var mi ?

Yuzume yaptiriyorum. Buzlazer diodu. Eger vucut bolgesi icin istiyorsaniz onernem.
Farklı çeşitleri mi var , vücut bölgesi için kampanya gördüm o nedenle aklıma takıldı yapsam mı acaba diye .

Farklı çeşitleri mi var , vücut bölgesi için kampanya gördüm o nedenle aklıma takıldı yapsam mı acaba diye .
Alexandrite. Buzlazer diod ve nd yag var. Kampanya varsa ucundede vardir zaten. Alexandrite varsa kacirmayin derim. Ben cok memnunum cunku. Duzgun bir yerdir elos. Isini duzgun yapar.

Memnun kaldın mı şuan seansların bitti mi
Patdon bunu yeni gordum. 4 ekimde 8.nci seansim var ve son seans. Cok memnunum. %70 biter demislerdi. %90 bitti. Koltuk alti genital ustu daha 6.nci seansta bitti. Tim bacakta toplayinca 20 tane falan vardir belki. Umdugumdan daha iyi oldu diyebilirim

Bende başladım umarım güzel haberler verebilirim bende teşekkür ederim yardımlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…