Evet öyle de yapabilirim. Eşim çoğu konuda bana yardımcı oluyor sağolsun. Bir tek yemek yapmayı bilmiyor. Ama temizlik konusunda yardım ediyor çoğunlukla. Ondan rica edeyim sınava kadar. Dediğin gibi cumartesileri ders çalışmak aslında daha mantıklı. Pazar günü biraz stresli oluyor. Ertesi gün iş var diye çoğu şeye pek odaklanamıyorum.Iyi çalışmalar
Naçizane öberim Cumartesi ders çalış
Pazar eşinle temizlik yap ve birlikte gez
Böylelikle pazar ders çalışman elini ve seni huzursuz etmez Cumartesi de zamanın çok olur
Ev müşterek temizlik de müşterek olur
Toparlarız dediğin gibi, geç kalmış sayılmayız. Ben Türkçeden başladım şimdi çalışmaya. Haftasonu cümlede anlam konusuna çalıştım elimde bir sürü test var. Onlara da başladım ama bitiremedim daha. Bu hafta kendime 500 soru çözme hedefi koydum. Giderek arttırmayı düşünüyorum soru sayımı da. Akşamları da 2-3 test çözmem lazım dolayısıyla.Merhaba bende seninle aynı konumda sayılırım hala çalışmaya başlamamıştım. Bugün anca karar verebildim. Gecikmiş olsamda toparlayacağım. Evli değilim ama çalışıyorum. İş yerinde fırsatım olmaz çalışabilmek için ama akşamları uykumdan vazgeçip çalışacağım artık. Haftasonları da tabi ki.
Bencede konu konu çalışmaktansa ders bitirmek daha verimli olur gibi geliyor. Zaten zor vakit ayırıyoruz en azından karman çorman olmaz.
Aynen öyle hep bahane uyduruyoruz. İşten gelince insanın hali kalmıyor ama gerçekten. İnsan yoruluyor yorgunken çalışılan şey de çok verimli olmuyor. Biraz da motivasyon eksikliğinin etkisi var tabi.Ama hiç çalışmamaktansa az da olsa çalışmak lazım tabi. Zamanla konsantre ve motive oldukça da yorgunluğumuzu unutcaz ve daha verimli çalışmaya başlayacağız bence.Aslında hepsi bahane. Ben hala başlayamadım. Her akşam eve gidince bugün dinlencem erken yatcam. Yarın işten gelip biraz dinlenince başlayacağım çalışmaya diyorum. Ertesi gün aynı terane.
Şimdi sana yazarken aklıma geldi. Üniversitede bir arkadaşım mezun olduğu yıl öss yi kazanamamış. Ertesi yıl lwc de çalışmış ki gün boyu ayakta yorucu fiziksel anlamda. Akşam düzenli çalışarak össyi kazanmış. Yalan olmasın dersaneye gitmiş mi hatırlamıyorum ama gitmiş dahi olsa yorgunluğu bahane etmeden hergün çalışmış.
Bunu yapmak imkansız değil. Yapabilmeliyiz.
Çok mantıklı bende elimdekileri bitiremeyince baştan pes ediyorum, zaten bu gidişle yetiştiremem diye. Artık vakit kaybetmeksizin çabalamak lazım. Bi çok kişi bir hayli yol almış.Aynen öyle hep bahane uyduruyoruz. İşten gelince insanın hali kalmıyor ama gerçekten. İnsan yoruluyor yorgunken çalışılan şey de çok verimli olmuyor. Biraz da motivasyon eksikliğinin etkisi var tabi.Ama hiç çalışmamaktansa az da olsa çalışmak lazım tabi. Zamanla konsantre ve motive oldukça da yorgunluğumuzu unutcaz ve daha verimli çalışmaya başlayacağız bence.
Ben yeni kitap almak istiyorum ama kendime şart koştum elimdekileri bitircem önce diye. Bu sefer çok kitabım olunca acayip strese giriyorum bitiremeyince kendimi eksik hissediyorum. O yüzden böyle bir şart koydum, yeni kitap alabilmek için kitapların bittiğini hayal ediyorum ve bu beni acayip gaza getiriyor. Kendimi böyle motive ettim.
Simurg, sende hangi kitaplar var? Bir de bildiğim kadarıyla sende ders ders çalışcaksın benim gibi. Hangi dersten başladın ya da başlayacaksın? Beraber anlaşıp çalışabiliriz.Çok mantıklı bende elimdekileri bitiremeyince baştan pes ediyorum, zaten bu gidişle yetiştiremem diye. Artık vakit kaybetmeksizin çabalamak lazım. Bi çok kişi bir hayli yol almış.
Valla çok iyi olur :)Selam bende kpss calismaya yazın baslamistm ama araya bi şeyler girdi ve biraktm arası sogudu yani, simdi yeniden başlama karari aldim birlikte çalışmak istermisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?