- Konu Sahibi kuzukedisi
Dr Barış Çakır Dr Teoman doğan Dr Cengiz açıkel ..... Çok kişiyi aradım sadece burun estetiği ile ilgileniyorlar benim bir sürü arkadaşım resmen evrim geçirdi protezlerden yaptırmak istiyorum doktor bulamıyorum . Kimse doktorunu paylaşmıyor. Ben çok rahatsızım. Burnumu yıllar önce yaptırdım. Arkadaşlar yanaklarımdan rahatsızım yaşım 32 örümcek ağı yanak asma yaptırdım ıkı hafta bebek gibi oluyosunyz sonra gidiyor para vermeyın. Dolgular elmacıkta yapay bir şişlik yaratıyor palyaço gibi oluyosunuz labialleriniz derinleşiyor o dolgunun agırlığından. Labiallere yatırıyosunz bu kez erıdıkce yatırıyosunuz sureklı paranız gıdıyor. Hemde o etkıyı vermiyor. Ikı tane erkek arkadaşım protezlerden ve mini yüz germeden evrım gecırdı resmen . Yanak gozaltı dudak labıal dolguları sıklıkla yaptıran bırıyım . Üç ay güzel oluyor sonra azalıyor yok olmuyor hemde ust uste yapılıgı ıcın yuze asımetrıler oluyor ve sarkıyor ama kullandıgım memnun oldugum urunler volift, teosyal kıss, volbella , voluma yerıne gore bunları kullandım memnunda oldum ama kalmıyor eskıye donmuyorsunuz ama buyuk oranda gıdıyor işte. Örümcek ağı saçmalık. Yanak asma harıka ama ıkı aya ıpler atıyor. Bana yaptıran birilerinin doktor önerisi lazım ben bilgi paylaştım lütfen yaptıran varsa yaptırdıktan sonra çekıp gıtmesin yaa