• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elma yaktı ciğerimizi anneler dikkat edin

Eftunn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
1.342
1
116
İstanbul
arkadaşlar uyarmak istedim.bebeklerde 5 yaş kuralı denilen birşey varmış çoğu dr bile bilmiyor bunu.çocuk 5 yaşına kadar dişleri olsa da kendi başına yiyebilsede sakın eline elma ve kuruyemiş vermeyin.tam 3 ayönce 1,5 yaşında yiğenimi kaybettim neden ise elmanın boğazına kaçması.o güne kadar bende hep verirdim eline kızımın ama dedim ya ciğerimiz yandı bir kere dikkat edin nolur çok bebek cocuk gitmiş bu nedenle
paylaşmak ve uyarmak istedim.
Allah kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı.özellikle elmaya çok dikkat edin kızlar

Basınız sagolsun cok üzücü ..Allah hicbir anneye yasatmasın böyle acılar :(
Benim yigenimde elmayı agzına doldurmustu suratı mosmor olmustu o sayılı saniyeler icinde elimi agzına götürüp zorla kusturmustum ama ömrümden ömür gitmisti o benimde 7 aylık kızım var vermeyecegim püre halinde yesin

senağlama başınız sağolsun arkadaşım allah sabır versin :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah sabırlar versın
benım cocugum yok ama bu durumdan oyle cok korkuyorumkı odum kopuyor
bı komsumuzun cocugunuda bogazına erık takılmıs kurtaramadılar:(
bı cocuk bıraz hızlı oksurse bıle elım ayagım kesılıyor
anneler cok dıkkatlı olun lutfen :(

çok üzüldüm allah sabır versin nasıl dayanılır çok zor valla allah yardım etsin hepinize. başınız sağolsun bende çok korkuyorum eline birşeyler vermeye çevreden söylüyorlar ekmek ver alışsın diyorlar büyüynce yer diyorum bende tek başıma evde yemek yerken boğuluyordum bağırmaya çalıştım nefes alabilmek için.. o günden beri biri yemekte öksürse aklım çıkar

off Allah sabır versin cnm..
çok kötü ya...
Yaradan her ölüme bir sebep vermiş...
böyleside gerçekten çok kötü...
Allah sabır versin

BAŞINIZ SAĞOLSUN Rabbim büyük peygamber sabrı versin ailesine hepinize

Betülcüm başınız sağ olsunnn allah sabır versin annesine takdiri ilahi benimki zaten meyve yemiyor kuruyemilş türünüde kendim büyükse küçülterek veriyorum ağzına çiğneme kavramını öğrenene kadar çocuğa yutması kolay olmayan şeyleri vermek sakıncalı gerçektende

nefin cim öncelikle başınız sağolsun canım,allah sabır versin sizlere.
annenin gözetiminde olması lazım , benim kızım kendi yemek istiyor bunun önüne geçmem ama sürekli gözüm üstünde.

başınız sağolsun canım ya
benim böcek elma, salatalık, muz,erik kedi yiyor. aslında çok tehlikeli ama babnnesi veriyor işte
yer o yer diyo.. Allah a emanet büyüyo kuzum napsın.. napalım

Başınız sağolsun arkadaşım...
gerçekten küçük çocuklara bir şeyler yediriken
yalnız bırakmamak lazım...çok üzüldüm gerçekten...
Allah ailesine ve sizlere sabırlar versin...
çocuk büyütmek büyük sorumluluk ister,
çok dikkat etmeliyiz çok...
bütün çocuklarımızı Allahım korusun...
sevgiler...

Son düzenleme:
ay tüylerimdiken diken oldu okurken başınız sağolsun benimde oğlum 4 yaşlarındaydı
biz asla eline elma vermeyiz ama o gün misafirimiz vardı ve bir misafir çocuğu

oğlumun eline elma vermiş herhalde istedi diye oda verdi ne yazıkki oğluşumun boğazına elma takıldı biranda mosmor kesildi allah babamız doktorda çıkardı hemen elmayı

bu konuyu açman çok iyi olmuş küçük çocuğu olanlar okusun mutlaka

sağolun kızlar.ilk olarak şunu söylemeliyim ki annesinin gözünün önünde olup bitiyor olay anlık birşey yani.çok düşündüm bu konuyu açıp açmamak arasında kaldım kendimiz henüz atlatabilmiş değiliz çünkü.ancak uyarmak istedim.Allah yaşatmasın kimseye yavrum melek oldu gitti başka yürekler yanmasın böyle

basiniz sagolsun canim,icim parcalandi okurken.Allah sabirlar versin..
cok iyi yapmissin konuyu acmakla..herkes bu konuda bilinclensin..
bende kücükken kagidi var nede olsa diye elime verilmis bi seker yüzünden ölüyordum..bunuda sakin yapmayin kizlar..

Başınız sağolsun canım..çok üzüldüm..bende çok dikkat ediyorum oğlumun eline bu tarz yiyecek vermemeye..allaha emanet hepsi..

başınız sağolsun Allah sabır versin çok kötü yaa aynı sebebden yıllar önce 25-26 sene oldu bi tanıdığımız çocuğunu doğumgününde kaybetmişti:( 2 çocuk büyüttüm o korkudan nasıl dikkat ederdim herkez okusun ki dikkatli olsun bu konularda

basiniz sag olsun, evet kuru yemis cerz cocuklara 5 yasindan once vermemek lazim, benim ogluma da soyled doktor ama benim sipa anlamiyor ki, ama dikkat ediyorum
gercekden cok zor

basiniz sagolsun cok uzuldum .anneler babalar cok dikkat etmeli cok onemli bir konu bu.

Back