elma yağı ile hamilelik.. uygulayan varmı arkadaşlar?

Nfskm012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
41
17
88
rahimdeki ve yumurtalıklardakı iltahabı gidermek için adaçayı yağı(elma yağı) kullanıyorlarmış. ve ilhatap akıntı seklinde akıp gidiyormuş...
o merakla gidip aktardan aldım o yağı. gunluk pede doküp bekliyormuşsun ama benim soracağım sor, şimdi reglim dün bitti, ben bu yağı her gun sürecekmiyım yoksa sadece yumurtlama zamanıma kadarmı?
bir bilgisi olan lütfen beni aydınlatabilirmi??? DİYE YAZILMIŞ 2008 yılında.- başka okuduğumda 2 damla adaçayı(elma yağı) ve sıvıyağ damlatılıyormuş.Pamuk yada tampona uygulayan varmı? kaç gün yapmam gerekiyor.
Bende bugün aldım

Canim ben uygulamistim.adet bittikten sonra alti yedi gun kadar.dedikleri gibi akinti oldu bende ama yagin kendi rengimiydi bilmiyorum normal akintimdan koyuydu.ben peceteyle yapmistim sivi yag surmemistim benim derimi yakmadi tahris etmedi tabi sizinki hassassa tahris edebilir.bizde bir ise yaramadi cunku esimin sperm sayilari az cikti.esiniz muayene olmadiysa bence once esiniz muayene olsun yoksa bosuna caba.ben yaki kullandim sut maydanoz buhari meryem otu meryem suresi elma yagi bal corek otu tarcin hayit otu daha aklima gelmeyen seyler.ama bizde ise yaramadi.rabbim nasip etsin insallah isteyenlere bebis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…