Dogru demisler agzini cok acinca da cereyan yapiyor.
Tamam harward vardi da biz mi okumadik ama az mantik ya...
Alemsiniz vallahi nerden duydunuz bunu
Ayaklara surulen birseyde agizdan kokuyordu o neydi.
Aaaa aşkolsun
Ben mi uydurdum
Onu surunce ne yapican nerenin acikligini belli ederki o :)O neymis onu da surerim
Sayenizde bilgi dağarcığına yeni bir şey daha eklendi ama haklisiniz umut fakirin ekmeği demişler inşalla h tez zamanda bir bebeğiniz olur size faydalı hayırlı bu yaptıklarınızı hatırlayıp gülersinizTesadüfen gördüm ya burda da çok konu açmışlar
Ama muniiişşşBende konuları doğru bölüme açmak gerektiğiyle ilgili birşey duydum ama benim ki söylenti değil, basbayağı kurallarda yazıyor, birde diyor ki içeriği bdvye uygun olmayan konuları açmayı alışkanlık haline getirenler uyarı alır diyor, doğru biliyor muyum acaba? Bende bunu merak ettim mesela
Ama muniiişşş
Kız şimdi acelem yok da var mi iltihapim falan diye yaptım ya. Yoksa yeni evlendim: )Sayenizde bilgi dağarcığına yeni bir şey daha eklendi ama haklisiniz umut fakirin ekmeği demişler inşalla h tez zamanda bir bebeğiniz olur size faydalı hayırlı bu yaptıklarınızı hatırlayıp gülersiniz
Kız şimdi acelem yok da var mi iltihapim falan diye yaptım ya. Yoksa yeni evlendim: )Sayenizde bilgi dağarcığına yeni bir şey daha eklendi ama haklisiniz umut fakirin ekmeği demişler inşalla h tez zamanda bir bebeğiniz olur size faydalı hayırlı bu yaptıklarınızı hatırlayıp gülersiniz
Dedim bile. Safim hııı dedi sadece.
Icinden kafayi yedi benim avrat demiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?