Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Elma sirkesinin mucizesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi irmz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende deneyeceğim ama elma sirkesi benim yüzümde alerji yapıyor yüze değdirmemek lazım sanırım

elma sirkesi benim de vazgecılmezım hatta ben bazen banyoda vucudumu da sirkeyle ovuyorum

benim saçlarım niye yapış yapış oldu ?:26:

sirkeyi çok mu kaçırdım acep?

ama kırık uçlarıma iyi geldi....diplerim yapış yapış ama

kokusu da kaldı ....

yüzüme de iyi geldi....

Son düzenleme:
bende yaklaşık iki haftadır her banyomdan sonra kullanıyorum .Tasın içine su ve bir miktar göz ayarı elma sirkesi farklılık olup olmadığını anlamadım zaman bırakıyorum.Ama saç kremi artık kullanmaz oldum

saçlarım kalın telli boyalı ve kabarıktır .Saç kremi bile bazen fayda etmiyordu.Şimdi saç kremini kaldrdım hayatımdan elma sirkesi daha doğal hiç değilse

kokusu falan kalmıyor

denemeye değer

saçımı uzatır mı bilmem ama saç uzamasını zamana bırakmak da fayda var zaten

başlığı görür görmez koştum çünkü bende yapıyorum bunu
ve konuyu açan arkadaşın dediği gibi mucizevi bişi
bakım kremleriymiş serumlarmış para döktüğümüz kozmetiklermiş fasa fiso hepsi kızlar
elma sirkesi gerçekten yumuşatıyo ve parıl parıl yapıyo saçı
benim saçım çok kötü ama 1 aydır kullanıyorum ve çıktığımda yumuş yumuş oluyo =)
hem kepeğide önler kızlar elma sirkesi

Annem bana yıllardır söyler ama hiç merak edip denemedim...
Bir çok yağlarıda kokuyo diye kullanmadım.. Kokmuyo dediniz elma sirkesi ucuyoo dediniz en kısa zamanda kullanıcam
Net bi şekilde yazıcammm sonucuuu :):)

kızlar yarısından az koyun sirkeyi...vhalla benimkini yapış yapış yapmıştı :27:

ilk 1 çay bardağı koydum :27:

sonra yarımdan fazla

sonra yarım

bugün de yarımdan az...bu iyi oldu işte:27::27::27::27:

Kızlarr ınanamıyorummm mucıze gercekten dee :16:
Az once dusa gırdım ve uyguladım sırkeyı cıkmadan ınanamadımm suan saclarım da barızz bır fark var ve artık sac kremı kullanmamaya karar verdımm :16:
Saclarım pamuk gıbı ve parıl parıl suan kesınlıkle denemeyenler denesınler:16:
Tesekkurler kızlarr :kkk:

Kızlarr ınanamıyorummm mucıze gercekten dee :16:
Az once dusa gırdım ve uyguladım sırkeyı cıkmadan ınanamadımm suan saclarım da barızz bır fark var ve artık sac kremı kullanmamaya karar verdımm :16:
Saclarım pamuk gıbı ve parıl parıl suan kesınlıkle denemeyenler denesınler:16:
Tesekkurler kızlarr :kkk:

benimde saçlarım yandı ıkı kere ust uste açtırdım oda yetmezmiş gibi burda konu açtım pigmentasyon önerildi onuda yaptım ve saçarım dibine kadar yanık bide kısa kestirmiştim kut gibi daha da kestiremem ne yapıcam bilmiyorum:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

benimde saçlarım yandı ıkı kere ust uste açtırdım oda yetmezmiş gibi burda konu açtım pigmentasyon önerildi onuda yaptım ve saçarım dibine kadar yanık bide kısa kestirmiştim kut gibi daha da kestiremem ne yapıcam bilmiyorum:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Ahh canımm ınan bende bılemedım sımdı ne yapacagını ... :50:

Guzel bır kuafor bulupp bakıma mı gıtsen sureklı acaba ?

Ahh canımm ınan bende bılemedım sımdı ne yapacagını ... :50:

Guzel bır kuafor bulupp bakıma mı gıtsen sureklı acaba ?

gitmediğim kuaför kalmadıkı burda zaten küçük bir yerde yaşıyorum şuan uyduruk kuaförler var
ben ne yapıcam bu saçlarla çok mutsuzummm :(((:43::43::43::43:

Annem birkaç ay önce bütün inadıma rağmen sürmeyi başarmıştı saçlarıma. Ben korkudan 5 dakika bile bekletmemişimdir.
Yorumlar çok güzelmiş. Duşa girer girmez deneyeceğim.

Kızlar ben de yaklaşık bir aydır şampuan ve saç kremi kullanmıyorum. Şampuan yerine karbonat, krem yerine elma sirkesi. Çok memnunum.herkese tavsiye ederim.hem sağlıklı hem masrafsız. . :))))

elma sirkesini zayıflamak için içmeye başlamıştım bir bardak suya karıştırıp ama şimdi saçıma da denicem galiba çünkü benimde saçlarım yandııııı teşekkürler kızlar sonucu mutlaka yazıcam sizlere!!:16:

aaaa karbonatmı nasıl yani saçı temizliyor mu?

Süper yapıyor inan.bir su bardağı suya bir yemek kaşığı karbonat at.karıştır iyice.bunu diplere uçlara döküp masaj yapip durula.bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi dök.bunu da krem niyetine kullanacaksın.dök başina zaten karbonatı kullanırken saçın yumuşadığını farkedeceksin. 1-2dk sonra durula.çık. :)))

Back
X