- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
​sağ ol, deneyelim inşallah!Bir tarifte benden gelsin Ebru Şallı elma sirkeli çay tarifi Sen de İncel!: Elma sirkeli çay zayıflatır mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
​sağ ol, deneyelim inşallah!Bir tarifte benden gelsin Ebru Şallı elma sirkeli çay tarifi Sen de İncel!: Elma sirkeli çay zayıflatır mı?
millet ben bunu yaptım sabah akşam aç karnına 1 bardak içiyorum 66 kilodan 59 a düştüm 2 ayda hala devam 50 olmak istiyorum ve mutlaka yapın ben şuana kadar denediğim herşeyden daha çok faydasını gördüm.ve elma sirkesi çok faydalı ve vitaminli zaten iştağın gidiyo ve vitaminsiz kalmamışta oluyosun ve metobolizmayı çalıştırıyor...
Canim ben kullaniyorum 22 kasimda basladim bi 43 gun oldu tabi diyetede basladim 10 kasimda 74.600 den suan tam 67 yim elma sirkesini duzenlide kullandim yalnz bn balla denedim icemedim ya .d limon sikiyorum yarim limon.Valla hem metabolizmani calistriyo hem de gercekten kilo verdiriyo gerci bunyeden bunyeye degsrde bnde ise yaradi hatta gorumcem bile gaza geldi oda basladi :)ya ben 168 boyunda 70 kiloyum 1senede 12 kilo aldım kilo orantım cok ıyı 70liloyum ama gören en fazla 60diyo ama ben o kiloyu hissediyorum ne yapsam durduramıyorum kemdımı ıllaha yıyecem simdi 3gündür elma sirkesi içiyorum insallah bi yararı dokunur ıcenlerin yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum teşekkür ederimmm
Canim benim 6 aylik bebegim var emziriyorum zarari olurmu acebabende yaklasık 20 gundur falan yapıyorum 4.5 kılo verdım ıse yardıgını sanıyorum.aksatmamak cok onemlı bence sabah aksam uyguluyorum..
Merhabalar kızlar. İnstagram da "...." sayfasını ziyaret etmenizi öneririm. Doğal elma sirkesi, üzüm sirkesi, ve dikkatinizi çekecek bir çok urun mevcutbende içiorum cnm yaklaşık 10 gndür
metabolzmamın hızlandıgını hissediorum
kilo olarak werdim mi bilmiorum haftaya tartılcam bakalım herkese kolay gelsn
Bir bardağa nekadar koyuyorsunuz sirke?ya ben 168 boyunda 70 kiloyum 1senede 12 kilo aldım kilo orantım cok ıyı 70liloyum ama gören en fazla 60diyo ama ben o kiloyu hissediyorum ne yapsam durduramıyorum kemdımı ıllaha yıyecem simdi 3gündür elma sirkesi içiyorum insallah bi yararı dokunur ıcenlerin yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum teşekkür ederimmm
1 çorba kaşığı :)Bir bardağa nekadar koyuyorsunuz sirke?
merhaba bende iki gündür sabah ılık su ile içiyorum ve inanılmaz bir şekilde tuvalete çıkarıyor. umarım zayıflatır.bende içiorum cnm yaklaşık 10 gndür
metabolzmamın hızlandıgını hissediorum
kilo olarak werdim mi bilmiorum haftaya tartılcam bakalım herkese kolay gelsn
Neler yapiyorsun yanindamerhaba arkadaşlar kilo vermem lazım elma sirkesi içmeye başladım iki gündür metabolizmamın hızlandığını düşünüyorum halamında bu şekilde kilo verdiğini göz önüne alırsam bende de işe yarar inşallah 168 boy 76 kilo oldum 60 kiloya inmem lazım sizler neler yapıyorsunuz.
Halaniz nelere dikkat etmis onuda ogrenebilirmiyimNeler yapiyorsun yaninda
sabah akşam düzenli sirkeli su içmişti.Halaniz nelere dikkat etmis onuda ogrenebilirmiyim