• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elma sirkesi çikolata kistine iyi gelirmi

eminemiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
195
6
68
çikolata kıstıne ıyı geldıgıyle ılgılı bı yazı okudum aarkadaşlar.doğrumukı acaba netde çıkolata kıstıyle hamıle kaldıgını ogrendım.bılgısı olan varmı acaba

merhaba arkadaşım, öncelikle çok geçmiş olsun, benim de sağ ve sol yumurtalıklarda iki tane büyük sayılabilecek boyutta kistim var ve hamile kalamıyorum, elma sirkesini duymamıştım. ama Peygamber Efendimiz sirkenin her derda deva olduğunu söylemiş. benim de yapmadığım ilaç içmediğim bitki kalmadı ama bu hastalığın galiba çaresi yok. küçük boyutta olanlar belki yok olabiliyor ama büyükler bizim hayatımızın gerçeği. Elma sirkesini de deneyebiriz ne kaybederiz, ama tedavinin nasıl yapıldığı hakkında bilgi verirmisiniz. SAĞLICAKLA...

merhaba arkadaşım, öncelikle çok geçmiş olsun, benim de sağ ve sol yumurtalıklarda iki tane büyük sayılabilecek boyutta kistim var ve hamile kalamıyorum, elma sirkesini duymamıştım. ama Peygamber Efendimiz sirkenin her derda deva olduğunu söylemiş. benim de yapmadığım ilaç içmediğim bitki kalmadı ama bu hastalığın galiba çaresi yok. küçük boyutta olanlar belki yok olabiliyor ama büyükler bizim hayatımızın gerçeği. Elma sirkesini de deneyebiriz ne kaybederiz, ama tedavinin nasıl yapıldığı hakkında bilgi verirmisiniz. SAĞLICAKLA...

bı arkadaşın dedıgıne gore 4 cmlıık çikolata kıstıyle hamıle kalmış.veren buyuk ALLAH ımbelkı bu vesıle oldu bılemıyorum.sabah akşam ıkı kaşık elma sırkesını bı subardagı suya koyup aç karna içmiş ve daha sonrasında yuruyuş yapmış.sanırım daha ıyı emılım için ve oay hamıle kalmış.dedıgıne gore kıst gıtmese bıle kıstın zararlı etkısı kalkıyomuş sırkeyle ve hamıle kala-bılmış.daha once laporoskobı olmuş ve bır yıl sonra tekrarlamışmış.hayırlısı buyuk ALLAH ımdan...bı umut...çok şukur gene RABBİM daha beterını vermesın

Back