bal koymasak olmazmı içim bayılıyor tatındanOsmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.
FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.
Ayy kızlar azminize hayranım yaaaa. Maşallah.. Ben yazın azimli olabiliyorum. Kışın yemiycem desemde olmuyo. İçimde kurt var. Hep yemek istiyorum hele hele çikolata ve kek tarzı tatlılardan vaz geçemiyorum.:1no2: O yüzden yiyerek zayıflamayı çok istiyorum. Yazi en azından yediğim halde kilo almasam çok iyi olacak. sengözlerimebaksanab Biliyorum bu da ne diyor diyosunuz ama napiim vazgeçemiyorum. Yaz olsa tamam insan boğazını kısabiliyorda kışın zor.
Yaaa bişy sorcam aç karnına içenler iştah kesiyor zayıflıyorum demişler. Ama benim iştahım kesilmiyor yine yiyorum yiyeceğimi. Yani ben şimdi boşuna mı içmiş oluyorum bu iğrenç şeyi? Nolur biri cvp versin. Bu karışımı içerken illa yememek mi gerekiyor? Ya da iştahımı kapatmadığı için yemeklerden sonra mı içeyim? Napiiim?
tecrübelilerden cvp istiyorum :1rolleyes:
Cemilee yapma etme yaaaaaa. İşathım kesilmiyo. Olmuyo.. Nolur biri bana yiyerek te verilebiliyor desin...
kıslar spor bölümünden nivea body nin cd sini indirdim acayip birşey 1 haftadır başladım bel ve basenlerimden 3-4 cm inceldim bide sirkeli su içiyorum kiloda veriyorum süper birşey yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?