Cilt Bakımı Ürünleri Ellora Doğal Sağlık ve Güzellik Ürünleri hakkında Tecrübelerimiz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

sevgiseLi_88

♥ Eylül'de GeL! ♥
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2009
797
0
Merhaba arkadaşlar
Ben elloranın ürünlerini çok beğeniyorum ve ben dahil kullanan arkadaşlarım, ailemden bir kaç kişi var hepimiz çok memnunuz gerçekten işe yarıyor.
Eminim ürünlerini duymuşsunuzdur % 100 bitkisel ve bitki özlü yağlardan üretiliyor ayrıca türk markası bence bu çok önemli...
Anti selülit losyonu, Kırışık önleyici bitkisel losyonu, çatlak önleyici kremi, cilt yenileme maskesi, bitkisel enerji şampuanı(kesinlikle tavsiye) ve bebişlerimiz için özel formüllü göz yakmayan naturel bebek şampuanı var toplu olarak satılıyor ve çok uygun bi fiyata...

Kullanan arkadaşlar ya da kullanmak isteyenlere yardımcı olabilirim sizde tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim

ben baktım canım internet sitesinde güzele benziyor ama henüz eczanelerde yok sanırım lütfen yetkililere ulaşırsan akneli ciltler için bir şeyler üretsinler

ben baktım canım internet sitesinde güzele benziyor ama henüz eczanelerde yok sanırım lütfen yetkililere ulaşırsan akneli ciltler için bir şeyler üretsinler

evet eczanelerde yok bildiğim kadarıyla
ama cilt yenileyicisi bu işe kesin çözüm canım bende bunun için kullandım zaten kil maskesini duymuşsundur kil her derde deva zaten şimdi yüzümde akneden sivilceden eser yok şükür sanada tavsiye ederim

istersen yardımcı olurum canım

canım ben açıklamalı bi şekilde ürünleri seri ianlar bölümümüze koydum istersen bi bak oraya sen linki de veriyim

kızlar geçen hafta kırışık önleyici losyondan komşumuzun kızına verdim akşam bize geldi teşekküre canım benimm.
losyon şimdiden işe yaramış ablasına da aldı bbi tane cilt yenileyici maskeyi sürekli kullanıyo zaten yüzü pürüssüz ya beni bile geçti kaydirigubbakcemile3

canım ben satış temsilcisiyim ellora nın hemde kullanıyorum hala
eczanelerde falan satılmıyo ama kullanmak istersen ben bi şekilde ulaşırım sana

canım o link geçerli değil ben yarın vericem sana linki sen ürünleri incele ve bana haber ver ok

benimde arkadaşım satış temsilcisi bana getrcek bu ürünlerden gerçekten işe yarıyormuş kullananlar çok memnunlar

şuan elimde katologu var inceliyorum walla süper bunlar ya kesin alıcam .canım peki fiyatlar nasıl sen de blgi verirmisin

Canım cılt yenıleyıcı maskenın fıyatını yazarmısın....bıde kırıŞıklık Önleyıcı losyonun fıyatıı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…