- Konu Sahibi monalisa76
-
Ya kızlar bu nasıl iş anlamadım hala????? kafam allak bullak oldu bende alex te 2. seansımı yaptırdım ve belimde de ince tüyler var uzun süreceğini söylediler ama benim arkadaşımda ellipse olan bir yerde başlamış ve bitme garantili 2 milyar kredi kartına 10 taksit yapmışlar.napıcamı bilemiyorum araştırdığımda internettede eliipse ile ilgili detaylı bilgi yok.ben dünyanın parasını veriyorum alex e.kafayı yemek üzereyim yardımlarınızı bekliyorum.aldığınız her haberden haberdar eder misiniz??????? Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.......
Ben ve kızım yıllarca lazer epilasyona gittik sonuç alamadık. Hatta kızımın yüzündeki ince tüylerde dahada arttı. Sonra bir arkadaşım erenköyde bir estetik merkezinde türkiyede ilk olan bir lazer cihazından bahsetti super nd yag diye oraya gittik iyiki gitmişiz 6 seansta vücudumuz bitti.10 seanstada yüzü bitti kızımın. zaten vücut için 6 seansta garanti veriyorlar daha fazla sürerse diğer seanslardan para almıyorlar. bu yeri googeldan bulabilirsiniz cihazlarının ismi scıton profile clearscan mış o kadar memnun kaldımki herkese söylüyorum.
2 senedir ellipse isimli makinaya gidiyorum ama hala bitmedi. evet azaldı dökülmeler oldu. artık ben her ay gitmekten yoruldum. parasınıda bitene kadar diye anlaştım ve peşin ödedim. lütfen sizden ricam gideceğiniz yeri ve makinayı çok iyi araştırın. ablam 2 seans için bağdat caddesinde bi yere gitti evet daha çok para verdi ama benden iyi durumda maalesefki :çok üzgünüm:
arkadaşlar ben tüm bacak be koltukaltı için -alexle yaptırıyorum- 2.ci seansıma gideli 1 ay oldu ama hala dizime yakın olan kılların dökülmesini bekliyorum ki rötuşa gidebileyim ayrıca çok açık beyaz tenli olduğum için uygulamadan sonra lazer yapılan yerler önce kızarıp sonra da geçmekte olan morlukların sarı tonlarında oluyor tüm bacağım.Merkezin dediğine göre cildim çok hassas olduğundan lazerin çarpma hızından kaynaklanıyormuş.Her seans için peşin 500 tl veriyorum 2 bölge için.
Başka bi arkadaşım da yüzüne ellips yaptırıyor onunkiler bi kaç gün içinde dökülüyor.Değiştirsem mi lazeri diye kararsız kaldım :S
kızlar ellipse makinası ile yüzündeki tüyleri aldıran varmı? ben düşünüyorum bu yüzden bilgi almak istiyorum. bana 12 seansda bitme garantis veriyorlar bu makina ile ?
arkadaşlar bende ellipse ye gidiyorum ,yapan kadın anestezi uzmanı (genital bölgede acı için isterseniz uyutabiliyor) 2 seansa gittim 3.seanstan sonra farkı görürüsünüz dedi şu anda bir fark yok ama gittikçe sizi bilgilendiririm.sizlerde bizimle paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?