komple (bacak,özel bölge,koltukaltı) 1250,ytl. bitiş garantili übroşüründe 16 seans fln yazıyordu[
nassıl 16 seans mı çok uzun yaaa.bana öyle birşey söylemediler ..5 seans tan sonra bayağı azalır 5-10 seans arası dediler...uzun muş .birde fiatı çok uygun valla. ben komple bacak ve genital bir seansa 400 ytl veriyorum.acaba aleksandra mı geçsem diye düşünüyorum .neyse bakalım
evet. 16 seans dediğim , bitme garantili ya bu epl. 16 seansa kadar biter mutlaka ya öylesine yazmışlardır belkide. 16 seans çok iyi bence. dediğin gibi en fazla 10 seans ta biter bacak fln ama koltuk altı yada göbek bitmeyebilir. ben göbekten gitmiştim çok önceleri. 5 seans devam ettim hiç bir faydası olamdı. bu yüzden seans ücreti vermekten se bitme garantili bi yerle anlaşmak daha mantıklı.:dance::dance:
ay inş. biter ya hayal gibi geliyo bana tüysüz bir vucut. bu arada bişi sorcam benim bacaklarım da kırmızı noktalar kıl donmeleri fln var. onlarda geçiyormu yani mankenlerin bacakları kadar güzel ve prüssüz duruyor mu?fisfisfis