- Konu Sahibi monalisa76
-
monalisa 76
evet aynı gün jilet ile temizleyip gitmen gerekiyor.ben gideli 2 hafta oldu.tüylerimi tutuyorum çoğu geliyor.bir bacak bölgemde baya kaldı ama daha ilk seans bakalım.bide şunu farkettim alexandre da daha önce 1 seans dudak üstü ve çene yaptırmıştım.sonradan etrafı bile çoğalmıştı kalınlaşmıştı.1 sene iğnelide zor azaltmıştım o bölgeleri.
2 hafta önce dudak üstünüde yaptırdım bu makine ile şimdi çıkıyor fakat etrafında çoğalma ve sertleşme yok.inşallah ben memnun kalırımda sizi bolbol bilgilendiririm kıslar
Arkadaslar bu cihaz nasil bir sey? merak ettim. Ben kendim Kisisel Lazer cihazi kullaniyorum. Acaba guzellik merkezleride bununla seyansmi yapmaya basladilar? Boyle Braun aletine benziyor ama Diode lazeri ile kendin killarini zapliyorsun.
benim bildigim 85% garanti 1990 senelerinde kaldi. artik 2007 senesindeyiz ve teknoloji inanilmaz gelisti. bende calismayacagini dusunerek uzun bir sure almadim birde korkuyordum acikcasi, ama kuzenim gozumun onunde aylarca tak tak tak diye kendi killarina lazer uygulayipta sonuc alinca bende aldim. ama burdaki puf nokta duzenli kullanimdir. duzenli kullanmiyorsa bir kisi bu tur cihazi yada lazer seanslarina duzenli gitmiyorsa, killar tabii geri cikar.
bu arada elipse cihazin ne oldugunu halen anlamadim. arkadaslar bu cihaz epila gibimi???? merak ettim walla.
kızlar bir bilgi almak istiyorum sizlerden yüze yapılan lazer işlemi kılları artırıyormu?uyuyan kıl köklerini uyandırıyor mu?
ben ellipse ile yaptırdım memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?