Lazer Epilasyon Ellipse I2PL Lazer deneyenler

_PETUNYA_

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
53
2
6
34
İstanbul
Kızlar Ellipse marka cihazlı I2PL teknolojisi ile lazer epilasyon yaptıranlar var mı?Deneyimleri olanlar paylaşabilir mi?Gerçekten çözüm mü?Alexandrite'tan daha yeni bir teknolojiymiş normal IPL değilmiş.Siyah olan tüm tüyleri belirgin olduğu sürece okuyabiliyormuş 4-6 seans arası sonuç alınıyormuş diye duydum.Ama Alexandrite gibi yaygın değil sanırım.Ellipse marka cihazla yaptırıp memnun kalanlar var mı?Gerçekten kalıcı bir çözüm mü?Sizce yaptırmalı mıyım?Yoksa Alexandrittan şaşmamalı mı?

Aylar once bu basligi acmistim danismak adina kafamda tereddutler vardi hemde kol bolgesi gibi zor sonuc alinan bir yere lazer yaptirmayi düşünüyordum.Neticede cok bir zaman geçmeden yaptırmaya karar verdim.İlk seansimi 21 ocakta yaptirdim 2 ayda bir gidiyorum.3 seans gittim.4. Seansima temmuzun 21 i gibi gitcem.Gerçekten baya fark var cok memnunum ben seanslar 4-6 seans arasi suruyor.Bu kadarini beklemezdim kol bolgesinde suan cikan tuyler var ama belli bile olmuyor ki seanslar daha devam ediyor.Yani Ellipse I2PL lazer benim aradigim konforu bana sundu.Benim gibi bu aletten supheleri olan varsa kafasi karisiklar varsa , bu basliga bu soruyu gorup bir cevap almak umuduyla girdilerse soyleyebilirim ki cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…