Benim ellerimde çok fazla sorun yok, yani herkeste olabilecek şeyler. Sadece kışın soğuktan küçük çizgiler halinde kesilmiş gibi çatlıyor bazen.. Gece yatarken kremlerim spa mineralli bir gece kremim var normalden biraz daha yoğun.. ama asla eldiven falan takamam uyurken, ayağımdaki çorabı bile uyurken çıkarıyorum farkında olmadan daralırım.. Gündüzde çantamda hep vardır el kremim, hatta sümbül kokulu nasılda güzel kokoyor :dance: Oriflame in bir kaç el kremi ruh durumumua göre değiştirerek kullanırım. Bir tane de nivea yoğun bakım kremi aldım geçen gün o da güzel, bir de acil kurtarıcım tabi ki neutrogena.. Ve manikür... Hep kendim yaparım manikür hatta pedikür...
Asıl söyleyeceğime geleyim :1rolleyes: Geçen gün ısmarlamıştım bugün geldi tabi hemen denedim. El bakım seti.. İçinde eller için scrub (peeling yıkama jeli), maske ve nemlendirici eldiven vardı. Bir de el kremi tabi.. Nemlendirici eldiven pamuklu bir kumaştan yapılmış kendi kremli değil elleri sıcak tutsun ve krem çabuk emilsin diye sadece. Eldiveni evde başka bayanlar olunca kaptırdım tabi hemen benneyaptımki olsun napiim.. Ama scrub, maske ve nemlendiriciden sonra ellerim bebek cildi gibi oldu.. Normal kremlerde olduğu gibi musluktan akan buz gibi suya ellerimi sokunca kuruyup gerilmedi ve tekrar kreme ihtiyaç duymadı.. Çok beğendim.. Dün manikürümü de yapmıştım, şuan çok seviyorum ellerimi kaydirigubbakcemile3 Tabi bu hergün yapılacak bir bakım değil..