• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerinizin gzellii iin neler yapyorsunuz

sıvı sabun asla kullanmıyorum, nemlendiriorum bol suyla yıkıyorum ve kuruluyorum..manikür kesinlikle yaptırmadım yaptırmamda :1closedeyes: başkada bişicik yapmıyorum :sm_confused:

kızlar ayrıca komilinin sabunlarıı cok i gelio ellere bi arkadasım kullanıo elleri krem sürmüş gibi ben denicem sizlerede tavsiye ederimm şekerler Şeniz

Benim ellerimde çok fazla sorun yok, yani herkeste olabilecek şeyler. Sadece kışın soğuktan küçük çizgiler halinde kesilmiş gibi çatlıyor bazen.. Gece yatarken kremlerim spa mineralli bir gece kremim var normalden biraz daha yoğun.. ama asla eldiven falan takamam uyurken, ayağımdaki çorabı bile uyurken çıkarıyorum farkında olmadan daralırım.. Gündüzde çantamda hep vardır el kremim, hatta sümbül kokulu nasılda güzel kokoyor :dance: Oriflame in bir kaç el kremi ruh durumumua göre değiştirerek kullanırım. Bir tane de nivea yoğun bakım kremi aldım geçen gün o da güzel, bir de acil kurtarıcım tabi ki neutrogena.. Ve manikür... Hep kendim yaparım manikür hatta pedikür...

Asıl söyleyeceğime geleyim :1rolleyes: Geçen gün ısmarlamıştım bugün geldi tabi hemen denedim. El bakım seti.. İçinde eller için scrub (peeling yıkama jeli), maske ve nemlendirici eldiven vardı. Bir de el kremi tabi.. Nemlendirici eldiven pamuklu bir kumaştan yapılmış kendi kremli değil elleri sıcak tutsun ve krem çabuk emilsin diye sadece. Eldiveni evde başka bayanlar olunca kaptırdım tabi hemen benneyaptımki olsun napiim.. Ama scrub, maske ve nemlendiriciden sonra ellerim bebek cildi gibi oldu.. Normal kremlerde olduğu gibi musluktan akan buz gibi suya ellerimi sokunca kuruyup gerilmedi ve tekrar kreme ihtiyaç duymadı.. Çok beğendim.. Dün manikürümü de yapmıştım, şuan çok seviyorum ellerimi kaydirigubbakcemile3 Tabi bu hergün yapılacak bir bakım değil..

ben ellerimi gün içerisnde sık sık kremliyorum, maniküre 2 ayda bir kez gidiyorum frenc yaptırmayı ve kırmızı ojeyi çok seviyorum ama canım sıkıldıkça özellikle sinirliysem turnaklarımın etrafındaki etleri dişimle yada tırnaklarımla yüzüyorum tabi o zaman çirkinleşiyorlar Çok üzgünüm çoook

mesleğim gereği ellerimi o kadar çok yıkıyorum ki , ellerim çok kuruyor ve bu beni çok rahtsız ediyor.Neutrogena el kremi kullanıyorum,kremden çok memnunum.maniküre de vaktim kalmıyor zaten...

bende manikürümü 15 günü geçmeyecek şekilde kendim yaparım.ellerime manikürden önce peeling yaparım ve manikür bitince vazelin sürerim.onun dışında günde 2 3 kere krem sürerim.ben kayısı çekirdeği kremi ve neutrogena kullanıyorum

3 ay öncesine kadar tırnak yiyen biri olmama rağmen şimdi herkes çok beğeniyo ellerimi :nazar:
lapitak el kremi kullanıyorum haftada bir limon suyu ve zeytinyağı karışımında bekletiyorum 10-15 dk bide kırmızı oje sürüyorum yada french yapıyorum manikürümüde bazen kendim bazen kuaförde yaptırıyorum ellerim süper maşallah deyin heee a.s.

aman maniküre dikkat edin kızlar hepatit b hastalığı yüzünden şimdi tüm kuaförler aşı oluyor ama sizde kanama olmasın aletler steriliz değilse sonu kötü olur aman
en iyisi kendi bakımınızı evde yapın
kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
selam kızlar bende ellerim için eczaneden aldığım bir yağ peeling karışımı birşey var onu kullanıyorum.yağ içinde küçük tanecikler var içinde kendi kaşığı var biraz alıp elini iyice ovuyorsun sonra tataaaammm eller yumuşacık tavsiye ederimm..

The Body Shop'un Kenevirli el kreminin üzerine tanımam!!!
Mutlaka deneyin, muhteşemdir...kokusu değişik ve ağır bir koku ama sonuç süper =) hihoyyyt

limon ellere birebir..birdilim limonla ellerinizi ovun yıkamaya gerek yok..ilk önce yapış yapış oluyor ama bir süre sonra geçiyor..üstelik etkisi anında gözle görülüyor :):)

manikür nedir bilmem hiç yaptırmadım belki yanlış biliyor oalbilirim ama bir kere yaptırınca sürekli yaptırmak gerekiyormuş.ben de kuaföre gitmeyi hiç sevmeyen ve üşengeç biri olarak hiç yaptırmadım.ama manikür etkisi yaratan bir yöntemim var onu uyguluyorum çok memnunum hem ellerime de iyi geliyor.bir parça pamuğun üzerine biraz limon biraz da zeytinyağı koyup ellerime sürüyorum ve tırnaklarımın diplerini bu pamukla ovuyorum hem besliyor hem de manikürlü gibi bir görünüm elde ediyorum.bunun dışında vazelin ya da nivea sürüyorum gün içerisinde:CüvCüv:

manikür yaptırırm ne zaman aklıma eserse bazende kendim yaparım
dove'nin kremini hiç birşeye değiştirmem.
ojelerim genellikle bordo kırmızı ve rakı beyazıdır.
birde ellerimi yıkarken kullanmadığım diş fırçamla dişlerimi fırçalar gibi fırçalarım..
yine dove'nin salaktalık özlü sabununu kullanırım..ondan öncede normal sabununu kullanıyordum ellerim genelde yumuşaktır..
kışları çok nadir kurur hemen kremimi sürünce geçer ve ben ellerimin muhakkak kokmasından yanayım bu yüzdende kolanyam vardır onu kullanırım...

Ellerimi kremlemeyi unutmamak icin evde her lavabonun ucunda pompali el kremi ya da losyon bulundururum.Manikur yaptirmayi severim hihoyyyt

ben de ayda 1 yaptiriyorum.ama evde kendim de yapiyorum.1onerim cok fazla didiklemeyin kenarlarini kabalasiyor:)
el kremim 1 marka degil degisiyor.once oriflame-dendi,sonra florena kullandim o bitti simdi de eveline...ama egzersiz falan yapmiyorum...

haftada 1 manikür artı gliserin maskesi 15 güne 1 peeling hergün düzenli olarak temizleme sütü ve nemlendirici krem ellerim muhteşem oluyor bazen kendimi ellerimi okşarken buluyorum :)

vazelin limon bakımını uyguluyorum haftada bir yakıyor ama tırnaklara falan iyi geliyor iki ayda bir manikür yaptırırım öyle pek tırnak eti problemim yoktur. ama yazı yazarken kalemi çok sıktığımdan orta ve işaret parmağımda biraz sertlik oluşuyor. tırnaklarıma bakım olarak flor mar'ın oje gibi bakım yağı var ondan sürüyorum. oje sürmeden önce muhakkak koruyucu kırılma önleyici güçlendirici bir sürü ojem vardır oje altına sürerim. krem olarak da arkonun böğürtlenlisini seviyorum bazen body shopun kremleri çok kuru olunca acı badem sütü de iyi geliyor.şakkıdı

Back